Δανάη Μπάρκα: Μίλησε για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της showbiz που θα γίνει στην Κύπρο - «Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου...»

H γεμάτη νόημα φράση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Μίλησε για τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της showbiz που θα γίνει στην Κύπρο - «Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου...»

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ανδρέας Γεωργίου με την σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου καθώς πριν από λίγο καιρό της έκανε πρόταση γάμου. Την ευχάριστη είδηση είχε αποκαλύψει το youweekly.gr.

Την είδηση σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να στέλνει τις ευχές τις στο ζευγάρι και να προχωρά σε αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του σκηνοθέτη (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για τον γάμου του Ανδρέα Γεωργίου

Στην συνέχεια η Δανάη Μπάρκα, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του Ανδρέα Γεωργίου, σχολίασε το θέμα μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, χωρίς όμως να θέλει να προδώσει όλα όσα γνωρίζει για τον γάμο του σκηνοθέτη. Ωστόσο, με μια φράση γεμάτη νόημα, που "πέταξε" τα είπε όλα!

«Είναι πολύ δύσκολη η δική μου θέση γιατί ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που όλοι ξέρουν ότι είναι στη ζωή μου και τον αγαπώ. Πώς να εκθέσεις κάτι τόσο προσωπικό, είτε ισχύει είτε όχι;», ανέφερε αρχικά.

«Εγώ σε αυτά ντρέπομαι παρά πολύ. Επειδή δεν είναι δική μου χαρά άμεσα... θα πω ότι είναι πολύ όμορφο αυτό που βλέπω δίπλα μου και… Κύπρο, σου ‘ρχομαι!» πρόσθεσε σε νόημα.

«Παιδιά, και να συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν μπορώ εγώ να αποκαλύψω για τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου» είπε στο τέλος η παρουσιάστρια.

Η φωτογραφία με το μονόπετρο της συντρόφου του Αντρέα Γεωργίου

Η Σιμώνη Χριστοδούλου, μέσα από το προφίλ της στο instagram είχε δημοσιεύσει ορισμένες φωτογραφίες της το εντυπωσιακό μονόπετρο, που της έχει πάρει ο αγαπημένος της.