Ελένη Βουλγαράκη: «Μου είπε άμα θέλω να τον πατάω με τα παπούτσια μου» - Άφωνοι όλοι στο Πρωινό

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Μου είπε άμα θέλω να τον πατάω με τα παπούτσια μου» - Άφωνοι όλοι στο Πρωινό

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ξεκίνησε μία συζήτηση σχετικά με τα "περίεργα" μηνύματα που μπορεί να δέχονται τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στα social media τους και η Ελένη Βουλγαράκη τότε πήρε τον λόγο και αποκάλυψε τι της έχει στείλει άγνωστος άντρας και τι ζητούσε από εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως υπήρξε άνθρωπος που ζήτησε να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού της για εκείνη και, μάλιστα, να την πληρώνει εκείνος, χωρίς να έχει κάποιο ερωτικό αντάλλαγμα, όπως συμβαίνει συνήθως. Υπήρχε, όμως και ένα πιο ιδιαίτερο αίτημα από πλευράς του.

Το μήνυμα που άφησε άφωνη την Ελένη Βουλγαράκη

«Εμένα μου έχει στείλει ένας άντρας ότι θέλει να μου κάνει τις δουλειές, τα ψώνια και να με πληρώνει. Δεν απάντησα ποτέ. Χωρίς σεξ. Το μόνο που μου είπε και ήταν λίγο kinky, ήταν ότι άμα θέλω να τον πατάω με τα παπούτσια μου», είπε χαρακτηριστικά και ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για πλάκα πόσα λεφτά θα του ζητούσε, με εκείνη να απαντά πως δεν το έχει σκεφτεί.

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη: Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη - Η αντίδρασή του

Ελένη Βουλγαράκη

Η άβολη αντίδρασή της στην ερώτηση του Λιάγκα για τον Φώτη Ιωαννίδη

Σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Μαρτίου στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ακούγεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως ένα από τα πρόσωπα που θα ήθελε πολύ να πάρει συνέντευξη είναι ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, τότε, βρήκε την αφορμή να "πειράξει" την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία βρίσκεται σε σχέση μαζί του, με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία στον αέρα, προσπαθώντας να αποφύγει την συνέχεια της συζήτησης.

«Γιατί δεν του κάνεις μία συνέντευξη να την παίξουμε εδώ;», της είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την ίδια να απαντά: «Τι είμαι Γιώργο μου; Να βάλω και μια κάμερα στο σπίτι μου και να γίνουμε Big Brother…». «Κάνε του μία συνέντευξη και ρώτα τον σα να μην είσαι το κορίτσι του», συνέχισε εκείνος.

«Δεν θέλουμε», απάντησε στο τέλος η δημοσιογράφος, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει πως θα του μιλήσει εκείνη, καθώς έχουν γνωριστεί και έχουν γίνει πολλοί καλοί φίλοι, για να παραπονεθεί τότε ο Γιώργος Λιάγκας που εκείνος δεν τον έχει δει ακόμα από κοντά.

Δείτε επίσης: Την είχε στην αγκαλιά του & τη φιλούσε - ''Στάζει'' μέλι η νέα φωτογραφία της Ελένης Βουλγαράκη με το σύντροφό της