Θοδωρής Αθερίδης: Ξέχασε ότι ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον - «Δεν υπάρχει πιο απαράδεκτη κίνηση από αυτήν»

Η δημόσια απολογία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Ξέχασε ότι ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον - «Δεν υπάρχει πιο απαράδεκτη κίνηση από αυτήν»

Ο Θοδωρής Αθερίδης το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον. Μόλις μπήκε στο πλατό και χαιρέτισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Εξήγησε πως ο ηθοποιός είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί πριν από δύο μέρες, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, καθώς το ξέχασε και δεν ξύπνησε ποτέ τη σωστή ώρα. Ο ίδιος αισθάνθηκε πολύ άσχημα και θέλησε να απολογηθεί για το γεγονός αυτό.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Θοδωρής Αθερίδης για τον αλκοολισμό: «Είναι θανατηφόρα ασθένεια, ο εξευτελισμός είχε χτυπήσει πάτο»

Η αντίδραση του Θοδωρή Αθερίδη μόλις ξέχασε πως ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον

«Σε είχαμε αναγγείλει και την προηγούμενη φορά», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δίνοντάς του την πάσα να αναφερθεί στο περιστατικό.

«Άσε άσε, δεν θέλω να το πω αυτό παιδιά... Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στη ζωή μου. Έγινε απλά ένα delete, έπεσε το ρελέ. Κοιμάμαι και σηκώνομαι να πάω τουαλέτα. Χτυπάει η πόρτα και μου λένε "σε ψάχνουν από παντού". Έχουν πάρει τηλέφωνο και ανησυχούν ότι κάτι έπαθα. Το συνειδητοποιώ και ουρλιάζω. Σκοτώνομαι και σε παίρνω τηλέφωνο να σου ζητήσω συγγνώμη αλλά ήσασταν στον αέρα. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ.

Εντωμεταξύ και η κοπέλα σας πολύ ευγενική, με πήρε από την προηγούμενη μέρα να μου το θυμίσει. Δεν το 'χω ξανακάνει ποτέ αυτό. Τα πάω μια χαρά με το ξυπνητήρι, αλλά δεν το έβαλα ποτέ, έπεσε το ρελέ. Είναι δυνατόν να μην πάω σε ζωντανή εκπομπή; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Η δουλειά για μένα είναι το ύψιστο λειτούργημα της ζωής. Στη δική μου περίπτωση δεν νιώθω λίγο ένοχος, γιατί δεν υπήρχε ίχνος δόλου. Αλλά σαν κίνηση δεν υπάρχει πιο απαράδεκτη κίνηση από αυτήν. Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν εδώ! Τι θα πάθαινε η ψυχούλα μου αν πρόσεχα λίγο παραπάνω;», είπε χαρακτηριστικά με τους παρουσιαστές να τον καθησυχάζουν και του εξηγούν πως υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα και δεν υπάρχει λόγο να αισθάνεται άσχημα για κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης: «Εκτίθεται ανεπανόρθωτα!» - Η ενόχληση της Σμαράγδας Καρύδη με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη