Γιώργος Σαμπάνης: Παντρεύεται την Ιωάννα Σαρρή; Όλη η αλήθεια για την συγκατοίκηση και τον γάμο τους

Είναι τρελά ερωτευμένοι και αυτό είναι το μόνο σίγουρο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και "λιώνουν" από έρωτα ο ένας για τον άλλο. Μπορεί να μη το δείχνουν στα social media αφού αποφεύγουν να κάνουν αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική τους ζωή, αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά, όπως λένε και οι παλιοί, ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το Σάββατο 23 Μαρτίου, οι δυο τους μένουν μαζί και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν ο ένας δίπλα στον άλλο, με τον τραγουδιστή να πηγαίνει στις φωτογραφήσεις της για να την βλέπει και να μην το κουνάει, ενώ ακόμα κι όταν δεν μπορεί να παρευρεθεί της στέλνει λουλούδια για να την κάνει να χαμογελάσει και να της δείξει ότι την σκέφτεται.

Δείτε επίσης: Πλέον είναι ερωτική μετανάστρια στο Μεξικό - Η πολυσυζητημένη σχέση του Γιώργου Σαμπάνη πριν την Ιωάννα Σαρρή

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σαμπάνης & Σαρρή;

Η δημοσιογράφος, όμως, αποκάλυψε, πως δεν τους αρκεί αυτό και πως η κατάσταση μεταξύ τους δείχνει να σοβαρεύει. Όλα δείχνουν πως είναι έτοιμη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Πολύ σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα. Έχει βάλει στο μυαλό του, τον γάμο, την αποκατάσταση και την επισημοποίηση», είπε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Παραδεισανού για τον τραγουδιστή. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την δική τους πλευρά. Σε προηγούμενη συνέντευξή του εκείνος, απλός είχε αναφέρει πως είναι σαν να έχουν παντρευτεί ήδη.

Η... πικρή αλήθεια πίσω από τις φήμες εγκυμοσύνης της Ιωάννας

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας 11/12/23, ο Γιώργος Σαμπάνης, στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show. Ο γνωστός τραγουδιστής που δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις όχι μόνο μίλησε για τα παιδικά του χρόνια (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τους γονείς του) αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, την σχέση του με το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Σαρρή.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε πόσο άβολη θέση είχε έρθει πριν λίγους μήνες όταν ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες πως η σύντροφός του είναι έγκυος ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν, κάνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε πως πολλές φορές αυτή η χαρμόσυνη κατά τ' άλλα είδηση, μπορεί να φέρει τους άμεσα ενδιαφερόμενους σε πολύ δύσκολη θέση, ειδικά όταν οι ίδιοι δεν έχουν επιλέξει να το κάνουν γνωστό.

«Είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε: “συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;” Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο».