Μαριέττα Χρουσαλά: «Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις...» - Η συγκινητική ανάρτηση για την Κέιτ Μίντλετον

Τα social media έχουν κατακλυστεί με φωτογραφίες και ευχές για τον αγώνα που δίνει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και παρόλο που προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, τα σενάρια συνωμοσίας και όχι μόνο, την ανάγκασαν να το ανακοινώσει δημόσια (δείτε εδώ τι γράφτηκε για τον θάνατό της).

Έκτοτε έχει δεχθεί ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από όλο τον κόσμο και τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις και προσευχές για εκείνη και την υγεία της. Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μία από τις διάσημες που θέλησαν να εκφραστούν δημόσια για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες της και δήλωσε πόσο δύσκολο είναι για μία μητέρα να περνάει κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης: Πότε γυρίστηκε το βίντεο της ανακοίνωσης για τη διάγνωση με καρκίνο - Πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά για την Κέιτ Μίντλετον

«Αν είσαι μαμά, ξέρω ότι έχεις τον ίδιο κόμπο στο στομάχι σου. Ας ελπίσουμε ότι θα αναρρώσει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πώς έμαθε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον καρκίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, o πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του έχει καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στις 27 Φεβρουαρίου. Η απουσία του μάλιστα είχε συζητηθεί έντονα, καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν νονός του Ουίλιαμ και γι' αυτό οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένο ότι θα δώσει το «παρών».

Ο Ουίλιαμ είχε ανακοινώσει πως δεν θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Ουίνσδορ, μόλις λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η τελετή, επικαλούμενους «προσωπικούς λόγους». Μάλιστα ήταν προγραμματισμένο να διαβάσει και χωρίο από την Αποκάλυψη, στη μνήμη του τέως βασιλιά. Λέγεται πάντως ότι, μετά το μνημόσυνο, τηλεφώνησε στην ελληνική τέως βασιλική οικογένεια για να ζητήσει συγγνώμη.