Χώρισε αγαπημένη ηθοποιός από τις Ψυχοκόρες - Έχει ένα παιδί

Δυσάρεστα νέα για την εγχώρια showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισε αγαπημένη ηθοποιός από τις Ψυχοκόρες - Έχει ένα παιδί

Το 2023 συνέβησαν 20 τρανταχτοί χωρισμοί αγαπημένων ζευγαριών της εγχώριας showbiz και το 2024, παρόλο που οι γάμοι, οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια άρχισαν να πληθαίνουν, δεν είναι λίγα και τα διαζύγια που έγιναν γνωστά. Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή (δείτε εδώ τι συνέβη).

Ανακοινώθηκε, όμως, ένα ακόμη αντίστοιχο δυσάρεστο γεγονός... Μία πολύ γνωστή και αγαπητή ηθοποιός, η οποία τα περασμένα χρόνια έπαιζε στον Σασμό και φέτος την βλέπουμε στις οθόνες μας ξανά μέσα από τις Ψυχοκόρες, έδωσε τέλος στον γάμο της με τον σύζυγό της μετά από εννιά χρόνια.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε μετά από εννιά χρόνια και μία κόρη

Ο λόγος για τη Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία στη σειρά του ΑΝΤ1 υποδύεται την οικονόμο της οικίας Κοτρώση, στο πλευρό της Δήμητρας Ματσούκα. Η ίδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real και τις πληροφορίες της Κορύνας Μανταγάρη, παντρεύτηκε το 2015 με τον Παναγιώτη Μοσχοβίτη, βαφτίζοντας την ίδια ημέρα την κόρη τους, Κρυσταλλία, σε ένα υπέροχο κτήμα στην Παλλήνη.

Όλα τα χρόνια κρατούσαν χαμηλούς τόνους, καθώς δεν τους άρεσε η προβολή και η συζήτηση γύρω από την προσωπική τους ζωή, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο το παιδί τους, παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το διαζύγιό τους, που φαίνεται πως ήρθε στα τέλη του 2023. Οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση είναι άγνωστοι και η πρόθεσή τους είναι να παραμείνει έτσι. Παρόλα αυτά και οι δύο έχουν προτεραιότητα την κόρη τους και το δικό της καλό είναι αυτό που έχουν πάντα στο μυαλό τους.

Δείτε επίσης: Η Νεκταρία Γιαννουδάκη συγκλονίζει: «Mε χτύπαγε, με έβριζε και με ειρωνευόταν, επειδή νόμιζε ότι...»

Νεκταρία Γιαννουδάκη χωρισμός