Εραστές στη σειρά, ζευγάρι στην πραγματική ζωή - Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της εγχώριας showbiz

Είναι τρελά ερωτευμένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εραστές στη σειρά, ζευγάρι στην πραγματική ζωή - Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της εγχώριας showbiz

Τη στιγμή που ένας τρανταχτός χωρισμός ανακοινώθηκε στην εγχώρια showbiz (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι πήρε διαζύγιο), μία νέα σχέση δημιουργήθηκε. Πρόκειται για δύο νέα παιδιά από τον χώρο της υποκριτικής, τα οποία μετρούν κάποιους μήνες μαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Σήλιας Αποστόλου για την εφημερίδα Real News, το ειδύλλιο αυτό αφορά την Ηλιάνα Μαυρομάτη και τον Στάθη Κόικα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει", που προβλήθηκε πέρυσι στο κανάλι του ALPHA, όπου εκείνος υποδύθηκε έναν από τους εραστές της.

Όλο το παρασκήνιο της νέας σχέσης στη showbiz, Μαυρομάτη & Κοίκα

Εκεί είναι που κατάλαβαν πως υπήρχε χημεία μεταξύ τους, ήρθαν πιο κοντά και κατέληξαν να γίνονται ζευγάρι. Το περιβάλλον τους αναφέρει πως είναι τρελά ερωτευμένοι και πως έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Πέρα από την υποκριτική, δηλαδή λατρεύουν να κάνουν και βόλτες στη φύση μαζί με τα κατοικίδιά τους. Το καλοκαίρι που πέρασε, μάλιστα, έκαναν μαζί διακοπές στα Κύθηρα.

Εκείνη αυτό το διάστημα απουσιάζει από το τηλεοπτικό "γυαλί", ενώ εκείνος πρωταγωνιστεί στη σειρά "Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα". Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο YOU και την Τζώρτζια Συρίχα πριν από λίγο καιρό και είχε μιλήσει για τον σύντροφό της, τις ερωτικές σκηνές και πολλά ακόμη (δείτε εδώ τη συνέντευξη).

Η αποκάλυψη του Στάθη για την προσωπική του ζωή στο YOU

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" είχε ερωτηθεί για τον χαρακτήρα του, αλλά και τις γυναίκες...

Επειδή είσαι ένας ακόμη αδίστακτος κακός της σειράς, λαμβάνεις μηνύματα που κρύβουν ένα θυμό στο πρόσωπό σου;

Moυ έχουν πεί χαρακτηριστικά “Είσαι φοβερός ηθοποιός αλλά σε μισώ!” Κάποιος άλλος μου έστειλε φωτογραφία ένα κονσερβοκούτι γράφοντάς μου “με αυτά περιποιούμασταν τους προγόνους των “Αβάντων”. Το καλύτερο όμως σχόλιο ήταν αυτό που έλαβα πριν από λίγες ημέρες. Μου έγραψαν “Μπορείς σε παρακαλώ να φύγεις από την σειρά; Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις και άλλους, σίγουρα θα σε πάρουν σε κάποιο άλλο σίριαλ γιατί είσαι εξαιρετικός ηθοποιός” Γέλασα πάρα πολύ με αυτό!

Οι γυναίκες σου κάνουν κοπλιμέντα για τα μάτια σου;

Βέβαια μου κάνουν και κυρίως για το βλέμμα μου. Και αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί το βλέμμα που έχω στην σειρά ως Αχιλλέας, είναι πιο αυστηρό από ότι το δικό μου στην κανονική μου ζωή.