"Κόλαφος" η Μπέττυ Μαγγίρα για τη θύελλα αντιδράσεων κατά της Τούνη: «Όσοι δεν το αντέχετε, επειδή δεν έχετε τα λεφτά της...»

«Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, αυτό κάνει στους λογαριασμούς της, είναι σαν ριάλιτι η ζωή της»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Η Ιωάννα Τούνη πριν από μερικά 24ωρα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα ενθαρρυντικό βίντεο, λέγοντας πως δεν χρειάζεται να έχεις πλούσιους γονείς για να ανοίξεις δική σου επιχείρηση και να αποκτήσεις χρήματα, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να έχουν πίστη στα όνειρά τους.

Και παρόλο που το μήνυμα ήταν θετικό, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ήταν αρνητικά στην πλειοψηφία τους, με πολλούς να αναφέρουν πως κάνει επίδειξη του πλούτου της και ήρθε η ώρα να σταματήσει να μιλάει για τα χρήματα που έχει βγάλει (δείτε εδώ το βίντεο και τις αντιδράσεις).

Τα σχόλια της Μπέττυς Μαγγίρα για τη θύελλα αντιδράσεων κατά της Ιωάννας Τούνη

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει τα σχόλιά της πάνω σε αυτό μέσα από την εκπομπή της, I Love ΣουΚου: «Γιατί έχει γίνει τόσος ντόρος και έχουν πέσει όλοι να φάνε την Ιωάννα Τούνη; Δεν βγήκε ποτέ να διαφημίσει τα λεφτά της. Βγήκε να πατήσει στο γεγονός ότι "αν έχεις γονείς να σε στηρίξουν οικονομικά, μπορείς να πετύχεις". Αυτό είναι ένα success story της Ιωάννας, που πέτυχε μόνη της», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χτίζει καιρό τώρα όλο αυτό. Τα έχει κλέψει η κοπέλα; Μπορεί να δουλεύει σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, να βγάζει εκατομμύρια και να αγοράζει επώνυμες τσάντες. Ποια είμαι εγώ που θα την κρίνω; Η Ιωάννα Τούνη αυτό κάνει από την πρώτη μέρα, αυτό κάνει στους λογαριασμούς της, είναι σαν ριάλιτι η ζωή της. Δεν σου αρέσουν τα πλούτη και οι ακριβές τσάντες που αγοράζει; Γιατί την ακολουθούν;».

«Είμαι πολύ εκνευρισμένη λέτε; Είναι ένα κορίτσι αυτοδημιούργητο, τα κατάφερε μόνη της και εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ! Μου αρέσει η ειλικρίνειά της και αλήθεια της, που αγόρασε ένα σπίτι με τον κόπο της και το έχτισε όπως το ήθελε. Το χαίρεται, αφήστε την να το χαρεί. Όσοι δεν το αντέχετε, επειδή δεν έχετε τα λεφτά της, μην την ακολουθείτε. Καθένας θα τα φάει τα λεφτά του όπως θέλει», τόνισε μάλιστα.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Με ζώνη 400 ευρώ και sneakers 1.220 ευρώ - Τι φόρεσε σε βόλτα με τον Πάρη στην Αθήνα

Η άποψη της Μαρίας Μπακοδήμου για το θέμα

Τα σχόλιά τους για το θέμα έκαναν και στο Γειά σου, με την Μαρία Μπακοδήμου να αναφέρει: «Η Ιωάννα δεν το έκανε αυτό για να απολογηθεί. Θα σας πω τις δύο όψεις του νομίσματος. Η μία είναι αυτή που λέει η Ιωάννα, ότι δεν χρειάζεται να είσαι κληρονόμος για να ζήσεις μία πλούσια ζωή. Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος σου, αν βρεις τον στόχο σου, να έχεις αφοσίωση και επιμονή. Το πιστεύω απόλυτα, ούτε πιστεύω τα περί κυκλωμάτων και κρεβατιών. Αυτό είναι ένα ωραίο μήνυμα που στέλνει.

Από την άλλη, όταν έρχεται η Ιωάννα και αρχίζει τις κατόψεις, "θέλω να δείξω στην πεθερούλα μου τα δύο νέα ακίνητα που αγόρασα", ο άλλος που δεν έχει να πληρώσει και έχει φάει και τον ΦΠΑ στην επιχείρησή του, του τη "δίνει". Και λέει "άσε μας, κυρά μου, με την κάτοψη, εσύ και η κάτοψή σου"» (δείτε εδώ σε τι αναφέρεται).

«Τα χειρότερα σχόλια είναι από γυναίκες, εννοείται, τι περιμένατε; Κάτι διαφορετικό; Συνήθως οι γυναίκες φθονούν περισσότερο τις γυναίκες», σχολίασε με τη σειρά της η Νάνσυ Παραδεισανού και επειδή ο συνεργάτης τους, Κωνσταντίνος Αρτσίτας διαφώνησε, η παρουσιάστρια αναφώνησε:

«Άνοιξε το Instagram σου και εκτός από τους λογαριασμούς που ακολουθείς, ακολούθησε και μερικούς άλλους να δεις τι "χώνει" η μία γυναίκα στην άλλη. Τα πιο σκληρά σχόλια και σχόλια μίσους τα έχουμε πάρει από γυναίκες».