Κέιτ Μίντλετον: Η νέα ανακοίνωση του Παλατιού - Ποιος έγραψε την ομιλία της εξομολόγησης για την μάχη της με τον καρκίνο

Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει μία σκληρή μάχη για να νικήσει τον καρκίνο και πήρε την απόφαση να το μοιραστεί με τον κόσμο αφού ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες της (δείτε εδώ για ποιο λόγο τώρα). Έκτοτε έχει δεχθεί χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης από όλο τον κόσμο.

Για όλη αυτή τη στήριξη που της δείχνει το κοινό, λοιπόν, η οικογένειά της αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα ανακοίνωση, μέσα από τον εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον. Με αυτό τον τρόπο, δηλαδή, θέλησαν να εξηγήσουν που εκτιμούν την στάση τους.

Η νέα ανακοίνωση το Παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας. Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον - Βασιλιάς Κάρολος: Συγκινητικές στιγμές σε διπλανά δωμάτια στο νοσοκομείο - Δίνουν και οι δύο μάχη με τον καρκίνο

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πότε γυρίστηκε το βίντεο όπου η ίδια μιλούσε για τη διάγνωσή της (δείτε εδώ πότε), ενώ διάρρευσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι και εκείνη που έγραψε ολόκληρη την ομιλία, καθώς όπως ανέφερε φίλος της στα ξένα Μέσα:

«Ήθελε να δώσει τέλος στα κουτσομπολιά και τις εικασίες για την υγεία της. Δεν αφορούσε πραγματικά το δράμα των τελευταίων εβδομάδων, αν και προφανώς αυτό την είχε αναστατώσει. Ένιωσε ότι έπρεπε να το κάνει εξαιτίας αυτού που είναι. Γνωρίζει ότι είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και έχει μια ευρύτερη ηγετική ευθύνη. Ήταν όλα δικά της, έγραψε κάθε λέξη των όσων είπε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Ο λόγος, μάλιστα, που επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση live είχε να κάνει με την συναισθηματική της φόρτιση.

Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πιθανό να λείπει από διάφορες κοινωνικές του υποχρεώσεις ώστε να της προσφέρει τη βοήθειά του και την στήριξή του.