Βαγγέλης Περρής: «Είχαμε τσακωθεί με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου! Στο Πρωινό δεν ζήτησα να...»

Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαγγέλης Περρής: «Είχαμε τσακωθεί με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου! Στο Πρωινό δεν ζήτησα να...»

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία συζήτησε για την καριέρα του στην τηλεόραση πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, αποκαλύπτοντας τους τσακωμούς με τους παρουσιαστές και διάφορα αλλά παρασκήνια, ενώ απάντησε και για την Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή το θέμα που επανέφερε η πρώτη και εναντιώθηκε στη δεύτερη (δείτε εδώ) και τέλος συγκινήθηκε μιλώντας για τον Θέμο Αναστασιάδη.

Η σπάνια εξομολόγηση του Βαγγέλη Περρή

«Είχαμε τσακωθεί με τον Λιάγκα και με τον Αρναούτογλου. Ωριμάζουμε όμως με τα χρόνια και τα βρήκαμε, γιατί είναι καλοί άνθρωποι. Στο Πρωινό δεν ζήτησα να είμαι πάνελ. Εκεί είμαι πιο κυρίαρχος του χώρου και του χρόνου μου. Η ηγεσία συνεπάγεται τρομερές ευθύνες και οι ευθύνες συνεπάγονται φθορά και δεν είμαι καθόλου σε τέτοια φάση. Θέλω να ζήσω τις στιγμές που μου στέρησε αυτή η δουλειά τα προηγούμενα χρόνια», είπε αρχικά για τη φάση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή επαγγελματικά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, απάντησε:

«Τα αντιμετωπίζω δια του νόμου. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συγκεκριμένη πηγή από την οποία εκπορεύονται διάφορα δημοσιεύματα ή διάφορες τηλεοπτικές αναφορές. Είναι από περιθωριακά sites που τα διαβάζουν αντίστοιχοι αναγνώστες. Είναι ευθείες προσβολές κατά του προσώπου μου και αλλοιώνουν τα γεγονότα με ανήθικο τρόπο. Υπάρχει ο θεσμός της Δικαιοσύνης στον οποίο έχω απευθυνθεί για να λύσει τα συγκεκριμένα θέματα».

«Το θέμα της παρουσίασης θεωρώ ότι δεν άρχισε ποτέ. Δεν είμαι παρουσιαστή, ούτε έχω τα προσόντα, ούτε την εμφάνιση του παρουσιαστή, ούτε τις δυνατότητές του. Είμαι συμπληρωματικός», παραδέχθηκε σε άλλο σημείο.

«Ευτυχώς υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Η Μαίρη ποτέ δεν είπε αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε από τη Ζήνα Κουτσελίνη. Και το πέταγμα ενός περιοδικού δεν νομίζω ότι συνιστά επιβεβαίωση αυτών που είπε η άλλη πλευρά. Ειπώθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αμέσως η Μαίρη έσπευσε να του πει "μα βρε Δημήτρη" ότι υπερβάλλει. Το περιοδικό ήταν σε άλλη ενότητα», δήλωσε έπειτα για την διαμάχη των δύο γυναικών.

Και κατέληξε: «Αναπολώ ακόμα την εκπομπή "Όλα". Υπάρχει κενή η καρέκλα του Θέμου. Υπήρχαν κάποια πράγματα στα οποία στα υστερόγραφα δεν μπορέσαμε να τα πούμε. Έμειναν υποσχέσεις στα κινητά που δεν ολοκληρώθηκαν χωρίς να φταίει κανένας. Ήρθε απότομα το κόψιμο. Ειπώθηκαν όμως πολύ συνταρακτικά πράγματα μεταξύ μας, που δεν μπορώ καν να τα εξομολογηθώ» (δείτε εδώ ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε).