Σταματίνα Τσιμτσιλή: Περήφανη μανούλα με την ελληνική σημαία στα χέρια - Καμάρωσε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου την κόρη της, Νάγια

Η φωτογραφία που δημοσίευσε αγκαλιά με το άλλο της παιδί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκε στον Παρνασσό για σκι με την οικογένειά της, ωστόσο επέστρεψε έγκαιρα, ώστε η μία από τις κόρες της να παρευρεθεί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας και εκείνη να μπορεί να την καμαρώσει μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα αδέρφια της.

Δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια κρατούσε στα χέρια της την ελληνική σημαία και στην αγκαλιά της την δεύτερη κόρη της, όσο η μικρή Νάγια περπατούσε στο πλευρό των συμμαθητών της.

Δείτε επίσης: Βόλτες σε πάρκα και παιχνίδια στο χιόνι - Φωτογραφίες από το ταξίδι της με τον Θέμη Σοφο και τα παιδιά τους στο Βερολίνο

Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για την κόρη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Χρόνια πολλά! Καμαρώσαμε την Νάγια μας στην παρέλαση. Και του χρόνου!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Παρέλαση 25ης Μαρτίου κόρη
Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή

Οι οικογενειακές στιγμές τους στο γήπεδο

Μία διαφορετική... οικογενειακή εξόρμηση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Πέμπτης 21/3. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν. Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν με εμφατικό τρόπο και σκορ 5-0 απέναντι στους Καζάκους, κερδίζοντας έτσι έναν μεγάλο «τελικό πρόκρισης».

Ο αποψινός αγώνας κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων, που έσπευσαν στο γήπεδο, Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ματς της Εθνικής, καθώς μόλις πρόσφατα είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελλάδα με τη Γαλλία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της με τα κασκόλ της Εθνικής, το σκορ και της κόρες της στο instagram πανηγυρίζοντας ένα-ένα τα γκολ που σημείωσαν ο Τάσος Μπακασέτας, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κουρμπέλης. Μετά από τον αποψινό θρίαμβο, η Εθνική Ελλάδος πάει στη Γεωργία για να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Euro 2024.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση! Τελικά είχα...»

undefinedundefinedundefined