Συγκινημένη η Άντζελα Γκερέκου - Η έκπληξη στο καμαρίνι από την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Ιδιαίτερος ο λόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Άντζελα Γκερέκου αύριο, Τρίτη 26 Μαρτίου, έχει τα γενέθλιά της, ωστόσο επειδή πολλοί από τους φίλους της δεν θα μπορούν να παρευρεθούν για να γιορτάσουν μαζί της, της ετοίμασαν μία έκπληξη μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Ο Στέφανος Κυριακίδης, με τον οποίο ήταν ζευγάρι στη Γη της Ελιάς την περασμένη σεζόν (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της τηλεοπτικής Αθηνάς στο σίριαλ), ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο Τάσος Καράμπελα και η νεαρή, βρέθηκαν στο καμαρίνι της στο θέατρο, χωρίς να το περιμένει, κρατώντας μία τεράστια σοκολατένια τούρτα, της τραγούδησαν και εκείνη έσβησε το κεράκι της.

Η έκπληξη στο καμαρίνι της Άντζελας Γκερέκου από την κόρη και τους συνεργάτες της

Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν και η ηθοποιός δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σημείωσε στη λεζάντα: «Early Birthday celebration. Λίγες μέρες πριν τα γενέθλια μου έκπληξη στο καμαρίνι! Αγαπημένοι μου σας ευχαριστώ!».

Δείτε επίσης: «Ο Τόλης υπάρχει παντού» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή της στο θέατρο

Φωτογραφίες από τα νυχτοπερπατήματά τους σε γνωστό club της Αθήνας

Η Άντζελα Γκερέκου, πριν από λίγο καιρό, διασκέδαζε σε πολύ γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, και ο φωτογραφικός φακός τις "τσάκωσε" και τις απαθανάτισε κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η "Αθηνά" από την Γη της Ελιάς ήταν ντυμένη στα μαύρα, με χρυσούς κρίκους στα αυτιά και ένα λευκό παλτό, ενώ ο καρπός του έρωτά της με τον Τόλη Βοσκόπουλο φορούσε ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με ρετρό διάθεση και άνοιγμα στο στήθος. Πολύ κομψές και οι δύο, με την κόρη να έχει βαφτεί σε γήινες αποχρώσεις, ενώ η μητέρα της τόλμησε το κόκκινο κραγιόν. Στην παρέα τους βρέθηκαν κι άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Νίκος Βέρτης, με τον οποίο φωτογραφήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου

Μαρία Βοσκοπούλου club

Βοσκοπούλου Γκερέκου club

Γκερέκου Βέρτης

Άντζελα Γκερέκου club