Ιωάννα Τούνη: «Για εμένα είναι σοκ» - Το παράπονο για τα ακριβά εστιατόρια στο Παρίσι

Το βίντεο που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: «Για εμένα είναι σοκ» - Το παράπονο για τα ακριβά εστιατόρια στο Παρίσι

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο Παρίσι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου και μαζί της ταξίδεψαν εκτός από τον Πάρη, η θεία της και δυο φίλες της. Στην πόλη των αγγέλων μένει η ξαδέρφη της και έτσι το βρήκαν ως αφορμή για να την επισκεφθούν και να κάνουν παράλληλα διακοπές

Μπορεί να έκαναν βόλτες όλες μαζί και με το μωρό, ωστόσο τα βράδια έβγαιναν κοριτσοπαρέα για να διασκεδάσουν. Μεταξύ άλλων μάλιστα, δείπνησαν σε ακριβά εστιατόρια, από το ένα ωστόσο "έφαγαν πόρτα" καθώς δεν επιτρέπουν τα μωρά.

Το παράπονο της Ιωάννας Τούνη για τα ακριβά εστιατόρια στο Παρίσι

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη με τις φίλες της απόλαυσαν το δείπνο τους σε ένα από τα πιο σικ στέκια στο Παρίσι. Ωστόσο, ένα πράγμα ήταν πολύ "κακό", καθώς ήταν σχεδόν στο ίδιο τραπέζι με μια άλλη παρέα.

«Για εμένα είναι ΣΟΚ που ακόμη και στα ακριβά μαγαζιά στο Παρίσι, σε βάζουν να κάτσεις κυριολεκτικά κολλητά σε ξένους», έγραψε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θύελλα αντιδράσεων κάτω από την ανάρτησή της

Η Ιωάννα Τούνη δημιουργεί καθημερινά περιεχόμενο για τα social media της, κυρίως το Instagram και το Tik Tok, και μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο άλλοτε δείχνει απλώς την καθημερινότητά της, άλλοτε προσπαθεί να περάσει κάποια μηνύματα και άλλες φορές παρουσιάζει τη δουλειά της.

Τις προάλλες, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, γράφοντας το εξής: «Αν δεν είναι άνετα οικονομικά οι γονείς σου να σε στηρίξουν δεν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις τη δική σου επιχείρηση και να βγάλεις λεφτά», με την ίδια να δείχνει με τις κινήσεις της πως αυτά είναι μόνο λόγια και πως ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει αν το θέλει. Στη λεζάντα, μάλιστα, σημείωσε: «Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να πιστεύεις στα όνειρα σου».

Δείτε επίσης: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα - Ο λόγος που θα μείνει για λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη

Και ενώ το μήνυμα που ήθελε να περάσει είναι θετικό πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως κάνει επίδειξη του πλούτου της και ξέσπασαν στα σχόλια της ανάρτησης εναντίον της. Εκείνη, όπως συνηθίζει, αποφεύγει να απαντά στα αρνητικά σχόλια και αδιαφορεί.

Αρνητικά σχόλια για την Ιωάννα Τούνη