Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν έχω χρόνο να κάνω τηλεόραση, έχω τις μικρές, την επιχείρηση και τα social media»

Πώς αντέδρασε όταν της είπαν να κάνει εμπορικά σε εκπομπή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά, που τη συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μεταξύ άλλων η γοητευτική influencer απάντησε στο ενδεχόμενο να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, για την πρόσφατη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, αλλά και στο ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά γενικότερα.

«Είμαστε χωρίς έπιπλα στο σπίτι, αλλά το εμπλουτίζουμε μέρα με τη μέρα. Δεν θα κάνουμε κάτι τηλεοπτικά με τον Σάκη. Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές, παλιά το είχαμε σκεφτεί. Αλλά τώρα εγώ έχω τις μικρές, την επιχείρησή μου και τα social media, οπότε δεν έχω χρόνο για τηλεόραση ή για να σκεφτώ κάτι διαφορετικό», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα: Ταξίδι "αστραπή" στη Γερμανία χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους - Τι συνέβη

Το Dragons' Den και το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε εκπομπή η Χριστίνα Μπόμπα

Στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της παρουσία γενικότερα, αλλά και στα σχέδια του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη. «Ο Σάκης κάνει τα δικά του, προχωράει. Νομίζω ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η τρίτη σεζόν του Dragons' Den, αλλά ρωτήστε καλύτερα τον Σάκη γιατί δεν θέλω να λέω πολλά και να προδίδω πράγματα δικά του. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι να κάνω τα εμπορικά σε μια εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer. Θυμίζουμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα είχε δοκιμαστεί στην τηλεόραση, όταν παρουσίαζε τα backstage του talent show The Voice.