Παναγιώτης Βασιλάκος: ''Τσακίζει'' κόκκαλα η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο - Πρόσωπο από την οικογένειά του δίνει μάχη για τη ζωή του

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγο καιρό ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε συγκινήσει μέσα από την εξομολόγηση, που έκανε για την προσωπική του ζωή και το γεγονός, πως ένας θάνατος τον έφερε ξανά κοντά με την τότε πρώην σύντροφό του.

Την Τρίτη 26/3 ο ίδιος έκανε μια νέα αποκάλυψη για την οικογένεια του, αυτή τη φορά μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε γνωστό, πως ο παππούς του δίνει σοβαρή μάχη με την υγεία του.

Όσο λοιπόν ο άντρας νοσηλεύεται, ο Βασιλάκος τον επισκέπτεται στο δωμάτιό του. Το βράδυ της Τρίτης 26/3 λοιπόν, οι δύο τους παρακολούθησαν μαζί τον από το νοσοκομείο τον αγώνα Ελλάδας - Γεωργίας.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για την ασθένεια του παππού του

«Εδώ με τον παππού!!! Μέγα Δημήτριο που παλεύει μήνες με το θηρίο, βλέπουμε την αγαπημένη του ομάδα. Που είναι η Εθνική Ελλάδος! Μην ξεχνάτε τους δικούς σας ανθρώπους!! Να είστε δίπλα τους μέχρι τελευταία στιγμή», έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος - Παππούς - Νοσοκομείο

Η δουλειά που κάνει σήμερα ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Μεγάλη εντύπωση από την άλλη, προκάλεσε η "στροφή" στα επαγγελματικά του. «Δραστηριοποιούμαι στα επιτραπέζια παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν έχουν πέραση. Προσπαθώ να επεκταθώ στο εξωτερικό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είχε πει ο Παναγιώτης Βασιλάκος στο πλατό του το Happy Day στις 26/10/23, τονίζοντας πως λάνσαρε στο εξωτερικό ένα επιτραπέζιο που είχε σκεφτεί όσο ήταν παιδί και πήγε πάρα πολύ καλά.

Δείτε επίσης εξομολόγηση του Παναγιώτη Βασιλάκου: «Πιστεύω στους εξωγήινους, μία πρώην κοπέλα μου...»