Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τη στεναχώρια χθες που πήρα με...» - Απογοητευμένη εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day

«Άσε με...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τη στεναχώρια χθες που πήρα με...» - Απογοητευμένη εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στον αέρα του Happy Day

Την ήττα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Τετάρτης 27/3, μέσα από την εκπομπή Happy Day. Χθες, η Ελλάδα έχασε από την Γεωργία με τελικό σκορ 4-2, και σήμερα η παρουσιάστρια έσπευσε να εκφράσει την στεναχώρια της.

To σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ήττα της Εθνικής

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής του Alpha, παρακολούθησε χθες το βράδυ την αγώνα μαζί με τα παιδιά της και η αγωνία "χτύπησε" κόκκινο. Στην συνέχεια εξέφρασε την απογοήτευσή της και σχολίασε με τους συνεργάτες της, μερικά από το highlights.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν σε κουτσομπολεύει όλος ο πλανήτης πρέπει να...»

«Τη στεναχώρια χθες που πήρα με την Εθνική, που την έβλεπα χθες και με τα τρία μου παιδιά. Τέτοιο πράγμα... Χάνουμε αυτή την κεφαλιά... Τέτοια αγωνία... Άσε με...»

Οι οικογενειακές στιγμές τους στο γήπεδο

Η παρουσιάστρια παρακολουθεί αρκετά συχνά αγώνες ποδοσφαίρου και στηρίζει την Εθνική ομάδα. Πριν απο μερικές ημέρες έκανε μία διαφορετική... οικογενειακή εξόρμηση και βρέθηκε στο γήπεδο «Αγία Σοφία – Opap Arena» όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Καζακστάν. Οι Έλληνες διεθνείς επικράτησαν με εμφατικό τρόπο και σκορ 5-0 απέναντι στους Καζάκους, κερδίζοντας έτσι έναν μεγάλο «τελικό πρόκρισης».

Ο αποψινός αγώνας κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων, που έσπευσαν στο γήπεδο, Ανάμεσά τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ματς της Εθνικής, καθώς μόλις πρόσφατα είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελλάδα με τη Γαλλία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε και κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της με τα κασκόλ της Εθνικής, το σκορ και της κόρες της στο instagram πανηγυρίζοντας ένα-ένα τα γκολ που σημείωσαν ο Τάσος Μπακασέτας, ο Δημήτρης Πέλκας, ο Φώτης Ιωαννίδης και Γιάννης Κουρμπέλης. Μετά από τον αποψινό θρίαμβο, η Εθνική Ελλάδος πάει στη Γεωργία για να «κλειδώσει» την πρόκριση στο Euro 2024.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έκανα μια πολύ σοβαρή επέμβαση με ολική νάρκωση! Τελικά είχα...»

undefinedundefinedundefined