Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί...» Το σχόλιό της για την αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά

«Βάζει μια κόκκινη γραμμή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί...» Το σχόλιό της για την αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά

Τα σχόλιά τους έκαναν, το πρωί της Τετάρτης 27/3, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της μέσα από το Happy Day, σχετικά με την αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά, στην εκπομπή Ελένη για την προσωπική της ζωή και το γεγονός ότι υπάρχει η αίσθηση ότι o γιος της μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά

«Η Γιούλικα εγώ έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει να πει...» είπα αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Που δε το λέει ξεκάθαρα, αλλά το αφήνει να εννοηθεί. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ έχει επιλέξει να ζει την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του γιου της με μεγάλη εξωστρέφεια, και μπράβο της, στο κομμάτι αυτό, βάζει μια κόκκινη γραμμή. Σου λέει, δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια αλλά όταν είναι να πω κάτι, θα τα εξηγήσω στο παιδί μου» είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ρητή απαγόρευση στη μητέρα της και σε όλους τους εξ αίματος συγγενείς της

«Ανοίγει ένα παράθυρο στα Μέσα, το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν ήταν μια ηθοποιός που την έλεγες εξωστρεφή και έδινε συνεντεύξεις, μίλαγε μόνο για τη δουλειά της, καθόλου για την προσωπική της ζωή. Ξαφνικά, με το που έμεινε έγκυος μοιράζεται πολλές στιγμές της, έγινε πολύ εξωστρεφής. Εγώ που είμαι υπέρ της εξωστρέφειας, σε κάποια πράγματα κρατάω τις επιφυλάξεις μου» πρόσθεσε στην συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η απογοήτευση της παρουσιάστριας

Νωρίτερα ωστόσο σήμερα, η παρουσιάστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της για την ήττα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, καθώς χθες, η Ελλάδα έχασε από την Γεωργία με τελικό σκορ 4-2.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής του Alpha, παρακολούθησε χθες το βράδυ την αγώνα μαζί με τα παιδιά της και η αγωνία "χτύπησε" κόκκινο. Στην συνέχεια εξέφρασε την απογοήτευσή της και σχολίασε με τους συνεργάτες της, μερικά από το highlights.

«Τη στεναχώρια χθες που πήρα με την Εθνική, που την έβλεπα χθες και με τα τρία μου παιδιά. Τέτοιο πράγμα... Χάνουμε αυτή την κεφαλιά... Τέτοια αγωνία... Άσε με...»