Λίτσα Πατέρα: «Έγινε ένα λάθος...» - Η απάντηση για τις ψυχρές σχέσεις με τον ΑΝΤ1 μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Είμαι 33 χρόνια εδώ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Έγινε ένα λάθος...» - Η απάντηση για τις ψυχρές σχέσεις με τον ΑΝΤ1 μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Λίτσα Πατέρα, πριν από μερικές ημέρες, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης (δείτε την εδώ). Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τζώρτζια Συρίχα προκάλεσε πρόβλημα στη σχέση της με τον ΑΝΤ1, καθώς βρέθηκε σε αντίπαλο κανάλι τη στιγμή που απέναντι έπαιζε η Μπέττυ Μαγγίρα και το I Love ΣουΚού όπου εμφανίζεται και η ίδια κάνοντας τις αστρολογικές της προβλέψεις (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Η ίδια, λοιπόν, απάντησε πρώτη φορά για το γεγονός αυτό στην κάμερα του Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου, εξηγώντας πως πράγματι έγινε λάθος και πως ο σταθμός δεν έχει άδικο, ωστόσο τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα για τις ψυχρές σχέσεις με τον ΑΝΤ1 μετά τη συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Δεν έχει διαταραχθεί απολύτως τίποτε. Ο ΑΝΤ1 έχει πάντα δίκιο. Έγινε ένα λάθος και η σχέση μας είναι μια χαρά. Είμαι 33 χρόνια εδώ. Μιλήσαμε, όλα είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Η παχυλή αμοιβή και οι ψυχρές σχέσεις με τον Λιάγκα

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η εντολή μέχρι σήμερα των στελεχών του ΑΝΤ1, σε ότι αφορά την παρουσία της αστρολόγου, ήταν από την αρχή “κανένας δεν πειράζει την Πατέρα και θα είναι η τελευταία που θα κλείσει την πόρτα”. Όλα όμως αλλάζουν μάλλον, μετά από αυτό το γεγονός, οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες θα είναι ραγδαίες και κάθε άλλο παρά ευχάριστες για την ίδια που θα κληθεί να δώσει τις εξηγήσεις της και να κριθεί με την σειρά της εάν θα παραμείνει ή όχι στο κανάλι.

Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 - Η παχυλή αμοιβή και οι ψυχρές σχέσεις με τον ΛιάγκαΤίθεται θέμα απομάκρυνσής της; “Όλα είναι πιθανά” μας λένε πηγές μέσα από το κανάλι που γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις της Λίτσας Πατέρα με το “Πρωινό” δεν ήταν και οι πλέον ειδυλλιακές, εξάλλου και η ίδια το είπε χωρίς φόβο και χωρίς πάθος στην συνέντευξή της: “Δεν ξέρω εάν θα είμαι του χρόνου στο “Πρωινό”

Την ίδια στάση με το κανάλι, απέναντι στην αστρολόγο, κρατάει και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του “Πρωινού” ναι μεν σέβεται την απόφαση του καναλιού για να υπάρχει στο πρωινό μαγκαζίνο, η παρουσία των ένθετων της αστρολογίας και της μαγειρικής, από την αρχή όμως που είχε αποφασίσει να δώσει περισσότερο έμφαση στην εκπομπή, στο ρεπορτάζ και στις πρωτογενείς ειδήσεις, τα συγκεκριμένα ένθετα δεν τον αφορούσαν καθόλου. Για τον λόγο αυτό είχε άλλωστε μειωθεί και ο χρόνος παρουσίας της αστρολόγου στην εκπομπή, όπως και της μαγειρικής.

Παρόλα αυτά αμέσως μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και την παρουσία της Λίτσας Πατέρα εκεί, ο παρουσιαστής κράτησε μια ουδέτερη στάση απέναντί της και δεν μίλησε καθόλου, άφησε να το χειριστεί το κανάλι και να πάρει εκείνο αποφάσεις. Σημειωτέον βέβαια ότι η Λίτσα Πατέρα είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες αστρολόγους, έχτισε την καριέρα της στο κανάλι και όποια επιθυμία της μέχρι πρότινος ήταν διαταγή... Τι μέλλει γενέσθαι στην συνέχεια και τι θα ξημερώσει στην σχέση και στην συνεργασία της με το κανάλι, κανένας δεν γνωρίζει, αναμένονται αποφάσεις.