Λίτσα Πατέρα: Εξοργισμένος ο ΑΝΤ1 με την συνέντευξή της στην Σίσσυ Χρηστίδου - Ραγδαίες εξελίξεις στην επί χρόνια συνεργασία τους

Η απόφαση του σταθμού που την ενόχλησε και οι αποφάσεις

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Εξοργισμένος ο ΑΝΤ1 με την συνέντευξή της στην Σίσσυ Χρηστίδου - Ραγδαίες εξελίξεις στην επί χρόνια συνεργασία τους

Χαμός στον ΑΝΤ1 και ανατρεπτικές εξελίξεις προβλέπονται τις αμέσως επόμενες μέρες και η αιτία είναι η εμφάνιση της Λίτσας Πατέρα στο Mega, που δεν την είδαν με καλό μάτι στο κανάλι του Αμαρουσίου... Η παρουσία της αστρολόγου το περασμένο Σάββατο 16/3, στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” στο Mega, που έγινε με δική της πρωτοβουλία, χωρίς την άδεια του ANT1, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όσους γνωρίζουν καλά τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό και μεγάλη αναστάτωση στον σταθμό, όταν είδαν ένα δικό τους πρόσωπο σε ανταγωνιστική εκπομπή, να δίνει συνέντευξη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ποτήρι ξεχείλισε για τους ιθύνοντες του σταθμού, ακριβώς εκείνη την στιγμή που η αστρολόγος μιλούσε στην Σίσσυ Χρηστίδου για τις σχέσεις της με τον σταθμό του Αμαρουσίου και έλεγε: «Κάποια στιγμή έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1 γιατί έχω και εγώ τρεις πλανήτες στον Καρκίνο και όλο κλαψουρίζω. Κάτι μπορεί να με έχει πειράξει, αλλά δεν είναι τόσο δυνατό που να μου δώσει αυτή την ώθηση και να πω πως τελείωσα από εδώ».

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1 - Η παχυλή αμοιβή και οι ψυχρές σχέσεις με τον Λιάγκα

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Εξελίξεις με το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1

Εδώ και πολύ καιρό στο youweekly.gr σας έχουμε μιλήσει για τις όχι και τόσο ιδανικές σχέσεις τώρα πια της Λίτσας Πατέρα με τον ΑΝΤ1, που κάθε άλλο παρά έμοιαζαν με το ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσά τους του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα από τις αρχές Σεπτεμβρίου σας είχαμε πει για ένα έντονο παρασκήνιο με πολλές αναταράξεις που είχε συμβεί, όταν της ανακοινώθηκε ότι εκτός του ότι θα έχει μειωμένο χρόνο στο “Πρωινό” και για να μην της γίνουν περικοπές στον μισθό της θα έπρεπε να εμφανίζεται μια επιπλέον μέρα και συγκεκριμένα κάθε Κυριακή και στην εκπομπή “I Love Σου Κου” της Μπέτυς Μαγγίρα. Η απόφαση αυτή είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα την Λίτσα Πατέρα, που και εκείνη με την σειρά της δεν θέλησε να προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή στις σχέσεις της με το κανάλι και ακολούθησε πιστά τις οδηγίες. Στην συνέχεια βέβαια υπήρξαν πολλές και διάφορες αντιδράσεις της backstage, για τον μειωμένο χρόνο που της έδιναν στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα που όσο περνούσε ο καιρός συρρικνωνόταν όλο και περισσότερο.

Λίτσα Πατέρα: Η εμφάνιση στην Σίσσυ Χρηστίδου και οι προσεχείς ανατροπές

Δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών οιωνών – το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μεταφέρουμε - και το μόνο βέβαιο είναι ότι η Λίτσα Πατέρα θα ξέρει περισσότερα λόγω αστρολογίας για τα μελλούμενα, όμως οι έγκυρες πληροφορίες που μας έρχονται από το Μαρούσι, μιλάνε για μια έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στις σχέσεις των δυο πλευρών.

Ο ΑΝΤ1 αν και μέχρι πρότινος έπινε νερό στο όνομα της αστρολόγου του και έλεγαν ότι θα κλείσει εκείνη τελευταία την πόρτα του καναλιού, μετά την εμφάνισή της αυτή έχει αλλάξει θέση και στάση απέναντί της και μάλλον στο τέλος της χρονιάς θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας τους... Ωσονούπω αναμένονται να συμβούν πολλές ανατροπές και εξελίξεις που δεν τις περίμενε κανείς, παρά μόνον η Λίτσα Πατέρα που ως τηλεοπτικά έμπειρο πρόσωπο πλέον γνώριζε πολύ καλά ότι από την στιγμή που πηγαίνεις σε ανταγωνιστική εκπομπή άλλου καναλιού από αυτό που εργάζεσαι, προκαλείς την τύχη σου... Και εμείς αναρωτιόμαστε: μήπως τελικά ήθελε να την προκαλέσει;