Δανάη Μπάρκα για την εμφάνισή της: «Μου λέει "η τηλεόραση σε ασχημαίνει και σε κάνει τόση" και το έλεγε με απελπισία»

«Από κοντά είσαι πολύ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα για την εμφάνισή της: «Μου λέει

Η Δαναή Μπάρκα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου, ξεκίνησε μία συζήτηση μαζί με τους συνεργάτες της σχετικά με τα σχόλια που μπορεί να της κάνουν στο δρόμο όταν την βλέπουν, τα οποία μπορεί να γίνονται με καλή πρόθεση, ωστόσο δεν είναι τόσο θετικά.

Έτσι, λοιπόν, αποκάλυψε και η ίδια μία συζήτηση που είχε στο ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη με δύο άγνωστες κυρίες, εξηγώντας πως οι φίλοι της μόλις άκουσαν όσα της είπαν ένιωσαν άσχημα και αμήχανα, ωστόσο η ίδια γέλασε και θεώρησε πως ήταν αστείο όλο αυτό που συνέβη.

Το σχόλιο για την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα από άγνωστη κυρία

«Ξέρεις πόσες κυρίες που έρχονται να μου μιλήσουν, να γνωριστούμε, μπορεί να μου πουν κάτι το οποίο η παρέα μου θα πει "τι είπε;" κι εγώ να πω "ευχαριστώ"... Τώρα που ήμουν στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο, ήρθε μια κυρία πάνγλυκια που ήθελε να βγάλουμε φωτογραφία και μου έλεγε πόσο με αγαπάει η κόρη της.

Και μου λέει "Ρε παιδί μου, πάντως, είσαι πολύ πιο όμορφη από κοντά, η τηλεόραση σε ασχημαίνει και σε κάνει τόση. Από κοντά είσαι πολύ... καμία σχέση". Μου το έλεγε με απελπισία στο μάτι της και πετάγεται η φίλη της και λέει “ευτυχώς που δεν βγαίνουμε στην τηλεόραση εμείς", που αυτό ήταν τόσο αστείο εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι που ήταν μαζί μου τους έπιασε ένας ιδρώτας ότι "καλέ, τι λένε;", αλλά τα λένε με ωραία πρόθεση», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Θα το πω γιατί είμαι πολύ δίκαιη! Ούτε για εκείνη είναι ωραία αυτά που ακούγονται...»

Δανάη Μπάρκα σχόλια για εμφάνιση

Η άγρια επίθεση προς το πρόσωπό της από γνωστή ηθοποιό: "Ντροπή σου κινητή χοληστερίνη!"

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με την Δανάη Μπάρκα όταν στην εκπομπή της 28ης Φεβρουαρίου συζητώντας με τον σεφ της εκπομπής Τίμο Ζαχαράτο τον ρώτησε: «Τι θα κάνεις σήμερα, θα πας σε κανένα θεατράκι;», με εκείνον να της απαντά: «Όχι, όχι, δεν έχει σήμερα τίποτα». H παρουσιάστρια του ανταπάντησε: «Γιατί αγάπη μου, για την απεργία;» (δείτε εδώ το απόσπασμα). Αυτή η ατάκα της παρουσιάστριας θεωρήθηκε από κάποιους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ειρωνική και προκάλεσε κύμα οργής.

Ένα κύμα διαμαρτυρίας ξέσπασε στα social media από επώνυμους και ανώνυμους που άρχισαν να κατηγορούν την παρουσιάστρια του Mega και να την “στολίζουν” με διάφορους χαρακτηρισμούς. Την δική της όμως απάντηση για τα επικριτικά σχόλια έδωσε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της Παρασκευής 1/3 που είπε αρχικά: «Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι. Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν.

Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι. Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων», υπογράμμισε η Δανάη Μπάρκα στο δημόσιο μήνυμά της.

Ανάμεσα στους επικριτές της και η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: “Σε κράζει όλο το διαδίκτυο και εσύ νομίζεις ότι σε φτύνουμε για να μη σε ματιάσουμε. Δεν σέβεσαι τίποτα. Γελάς με την απεργία βρε κινητή χοληστερίνη; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! Να σε χαίρονται στο κανάλι που σε έχουνε και σε πληρώνουν για να λες όλες αυτές τις χαζομάρες, αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε οι δημόσιες σχέσεις που έχεις ξέρεις (αυτές οι καλές), κάποιοι θα καταλάβουν τι γράφω” ενώ από κάτω πολλοί ακόλουθοι έγραφαν τα δικά τους υβριστικά σχόλια και συμφωνούσαν απόλυτα μαζί της.

Δανάη Μπάρκα - Γκέλυ Γαβριήλ - Κράξιμο

Γκέλυ Γαβριήλ - Δανάη Μπάρκα - Τέμπη - Ανάρτηση

Να θυμίσουμε ότι η Γκέλυ Γαβριήλ ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες της δεκαετίας του 80 και 90 και την λατρέψαμε μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση αλλά και στις βιντεοκασέτες εκείνης της εποχής. Μετά από πολλά χρόνια απουσίας αποφάσισε να ξαναγυρίσει στην ενεργό δράση και στο θέατρο, ενώ στο μεταξύ είναι πολύ ενεργή εδώ και πολλά χρόνια στα social με χιλιάδες ακόλουθους θαυμαστές.

Γκέλυ Γαβριήλ - Δανάη  Μπάρκα