Νικηφόρος: «Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο...» - Η εξομολόγηση για τη μεγάλη του σχέση και τα παιδιά

Ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νικηφόρος: «Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο...» - Η εξομολόγηση για τη μεγάλη του σχέση και τα παιδιά

Ο Νικηφόρος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και για πρώτη φορά απάντησε ξεκάθαρα για την προσωπική του ζωή, εάν βρίσκεται σε κάποια σχέση, εάν θα ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, αλλά και για τις θυσίες που μπορεί να έχει κάνει για μία γυναίκα.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε κάποια περιστατικά θαυμασμού που έχει ζήσει, αλλά και στην καριέρα του γενικότερα, αποκαλύπτοντας πως οι γονείς του πάντα τον στήριζαν, αλλά προσπαθούσαν να τον κρατούν προσγειωμένο, ώστε να μην ξεφύγει.

Η σπάνια εξομολόγηση του Νικηφόρου για την προσωπική του ζωή

«Είμαι από τους άντρες που κλαίνε, αλλά όχι και συνέχεια. Μη γίνει και συνήθεια... Εννοείται έχω κλάψει, αλλά είναι και λίγο επίφοβο αυτό, γιατί θεωρώ ότι η γυναίκα θέλει να θαυμάζει τον άντρα κι αν νιώσει ότι έχει πέσει τόσο πολύ, θα αρχίσει να τον λυπάται κι εκεί αρχίζει χάνει το παιχνίδι. Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει για έναν έρωτα είναι ότι έδωσα όλη την ενέργειά μου, αφήνοντας πίσω τη δουλειά μου. Μου στοίχισε πολύ, ήταν πάρα πολλά χρόνια σχέση», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Έρχονταν κάτω από το σπίτι μου και μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο. Έγραφαν τηλέφωνα και ονόματα», ανέφερε έπειτα για τις θαυμάστριές του και συνέχισε:

«Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και θα ήθελα λίγο να το ζήσω το συναίσθημα, γιατί έχω ζηλέψει ανθρώπους που το έκαναν. Όταν πατάς τόσο πολύ στη γη, χάνεις και λίγο την αστερόσκονη αυτή, γιατί ο κόσμος όταν σε βλέπει στη σκηνή μπορεί να θέλει και λίγο το "ψώνιο"».

Δείτε επίσης: Αποχώρησε ο Νίνο από το σχήμα με τον Νικηφόρο - Ο λόγος που ''έσπασε'' η συνεργασία

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι σε σχέση. Δεν ξέρω αν μου λείπει η συντροφικότητα, γιατί καμία φορά όταν έχεις καιρό να το ζήσεις και ξεχνάς πως είναι, αλλά ξεχνάς και την ανάγκη που σου δημιουργείται. Συνηθίζεις να είσαι μόνος του. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, αλλά δεν ήταν η στιγμή μου και φάνηκε μετά αυτό. Αυτό που σκέφτομαι τώρα μόνο είναι τα παιδιά, θα ήθελα σίγουρα 2 - 3» (δείτε εδώ με ποια διάσημη επιχειρηματία του χρέωναν πως είχε σχέση).