Έγκυος στο δεύτερο παιδί της πολύ αγαπημένη ηθοποιός - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον σύζυγό της

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της πολύ αγαπημένη ηθοποιός - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στον σύζυγό της

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την αρχή του 2024 και ήδη πολλά ζευγάρια της εγχώριας αλλά και της ξένης showbiz έχουν ανακοινώσει πως θα γίνουν γονείς πολύ σύντομα. Πριν από μερικές ημέρες, για παράδειγμα, πολύ γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν έγκυος και γέννησε χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς (δείτε εδώ ποια).

Την Τρίτη 26 Μαρτίου άλλη μία αγαπημένη ηθοποιός, μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η ίδια πόζαρε φορώντας ένα τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ανοιχτό για να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα, και δίπλα της στεκόταν ο σύζυγός της.

Αυτή η ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδί της

Ο λόγος για την Ashley Tisdale, η οποία παντρεύτηκε το 2014 με τον Christopher French και πριν από τρία χρόνια απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μία κόρη, την οποία ονόμασαν Jupiter Iris.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και το ανακοίνωσε στο Instagram - «Ανυπομονούμε να έρθεις κοντά μας μικρέ μας πρίγκιπα»

«Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της ευχηθεί για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Ποια είναι

Γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1985 στο Deal του New Jersey στην Αμερική. Οι περισσότεροι την γνωρίζουν για τον ρόλο της ως Maddie Fitzpatrick στην σειρά του Disney Channel The Suite Life Of Zack & Cody. Άλλοι ρόλοι που την έκαναν γνωστή είναι η Sharpay από τις ταινίες του High School Musical, την φωνή της Candace στην σειρά Φινέας και Φερμπ και την Savannah Monroe στο Hellcats. Το 2013 η Άσλει Τίσντειλ δάνεισε την φωνή της στην Σαμπρίνα στην σειρά Sabrina: Secrets of a Teenage Witch. Επίσης έχει παίξει στις γνωστές ταινίες Picture This, Aliens In The Attic, Sharpay's Fabulous Adventure, Phineas & Ferb the movie: Across the 2nd dimension, A Bug's Life και στο Scary Movie 5.

Η Άσλει Τίσντειλ το 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο studio album της με τίτλο Headstrong, το οποίο έγινε τρεις φορές χρυσό. Το 2009 κυκλοφόρησε και το δεύτερο studio album της με τίτλο Guilty Pleasure. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Στις 16 Δεκεμβρίου 2013 έκανε come back στην μουσική σκηνή με το τραγούδι "You're Always Here". Το τραγούδι γράφτηκε για τον παππού της που απεβίωσε στα μέσα του 2013. Κάποια από τα έξοδα θα διαθέτονταν σε ίδρυμα. Τον Απρίλιο του 2014 ανακοινώθηκε επίσημα ότι είναι υποψήφια για βραβείο Emmy για καλύτερη φωνή σε cartoon για τον χαρακτήρα της Σαμπρίνα στην ομώνυμη σειρά Sabrina: Secrets of a Teenage Witch.

Πηγή: Βικιπαίδεια