Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση: Είδαν πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης τους - Στιγμές συγκίνησης

Το βίντεο μέσα από τον υπέρηχο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mavrikios_mavrikiou - Instagram
mavrikios_mavrikiou - Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου καθώς η εγκυμοσύνη της κόρης τους πηγαίνει πολύ καλά. Την Τετάρτη 27/3 μάλιστα το ζευγάρι επισκέφτηκε τη γυναικολόγο τους για έναν νέο υπέρηχο.

Όσο λοιπόν η Ιλάειρα ήταν ξαπλωμένη και ακολουθούσε τις οδηγίες της γιατρού της, από την άλλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραβούσε βίντεο την οθόνη - καμαρώνοντας την Ιωάννα Μελωδία, όπως θα λέγεται η κόρη τους (δείτε εδώ την αντίδρασή τους όταν έμαθαν το φύλο).

Οι αντιδράσεις του ζευγαριού δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για το παιδάκι, που περιμένουν. Ειδικά η στιγμή που η μικρή τους κουνήθηκε και είδαν το πρόσωπό της ήταν ιδιαίτερα συγκινητική θα λέγαμε.

Το βίντεο του Μαυρίκιου Μαυρικίου από τον υπέρηχο της κόρης του

«Τα παιχνίδια της Ιωάννας Μελωδίας μας ξεκίνησαν από την κοιλίτσα της μαμάς της! Μπήκαμε στον έκτο μήνα και είμαστε μια ανάσα από τα 600gr. Ευχαριστούμε ολόψυχα την εξαιρετική δρ. Μαρία Αγαθοκλέους και το @the_fetal_medicine_centre για τις συγκλονιστικές στιγμές που ζούμε σε κάθε υπέρηχο. Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Αυτό το διάσημο ζευγάρι θα βαφτίσει την κόρη του

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" σε βραδινή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν. Οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί με ανυπομονησία και έτσι προχώρησαν σε αποκαλύψεις για την βάφτισή του, δηλώνοντας για πρώτη φορά ποιοι θα είναι οι νονοί της κόρης τους και που θα γίνει το μυστήριο.

«Το όνομα του παιδιού είναι Ιωάννα Μελωδία και πιστεύω ότι θα πάρει το ταλέντο του μπαμπά της, οπότε...», δήλωσε στη συνέχεια η μέλλουσα μαμά και ο σύζυγός της, σημείωσε: «Ο Ευθύμιος Δίπλαρος θα βαφτίσει την Ιωάννα Μελωδία με την Αργυρώ Ροτσίδου. Η βάφτιση θα γίνει στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Φθιώτιδα».

Δείτε επίσης: Ο κακός χαμός στο Super Κατερίνα με Μικρούτσικο και Μαυρικίου: «Σε αντιμετώπιζαν σαν ψώνιο! Έχεις ευθύνη» - «Δεν θα ξαναβγώ στην εκπομπή»