Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που "εισβάλλει" στην σειρά την επόμενη σεζόν

Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που

Μια νέα προσθήκη, στην Γη της Ελιάς, έρχεται την επόμενη σεζόν, για να τα ταράξει ακόμη περισσότερο τα "νερά" και να φέρει νέες ανατροπές και εξελίξεις στην σειρά που συνεχίζει στο Mega για τέταρτη χρονιά (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Η νέα προσθήκη στην Γη της Ελιάς

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του My Tv, o Θανάση Βισκαδουράκης, πρόκειται να υποδυθεί έναν ιερέα, ενώ για τις ανάγκες του ρόλου αφήνει και μούσια αφού αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του καλοκαιριού, όπως έχει συμφωνήσει.

Δείτε επίσης: Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήμουν τσιλιαδόρος σε χαρτοπαικτικές λέσχες, πρόσεχα μη μας κάνει "ντου" η αστυνομία...»

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που θα απολαύσουμε τον ταλαντούχο ηθοποιό σε καθημερινή σειρά, αφού τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε σε κινηματογραφικές παραγωγές αλλά και στο θέατρο.

«Υπερασπίστηκα συναδέλφους και έμεινα και χωρίς δουλειά»

Πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Breakfast@star και μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και για την τηλεόραση.

«Από νέο παιδί υπερασπίστηκα συναδέλφους και έμεινα και χωρίς δουλειά, αλλά κοιμόμουν ήσυχα. Φοβάμαι στην πολιτική μην γίνει καμία στραβή και το πω... Με ενοχλεί που παίζουν με τις λέξεις. Το ουσιαστικό ποιο είναι; Βλέπουμε ότι κατρακυλάμε προς τον βόθρο, προς την μαυρίλα.

Είδα πρόσφατα την καταστροφή στο χωριό της γυναίκας μου, δύο η ώρα τη νύχτα που κοιμόμασταν με την γυναίκα μου και σπάνε τα φράγματα, ανέβαινε το νερό και σε έξι ώρες δεν υπήρχε το σπίτι...» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Αν είναι σήμερα σαχλαμάρα η τηλεόραση, είναι σαχλαμάρα η κοινωνία μας. Σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι ρε παιδιά! Δηλαδή τι να πω ότι ο Θανάσης είναι καλύτερος; Όχι!» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γη της ελιάς (21/4): «Πήρε το αμάξι της και εξαφανίστηκε» - Η Χάιδω καταρρέει! Αγωνία για τη ζωή της

Η γη της ελιάς (7/4): «Δεν με αγαπάς πια», «Πνίγομαι Βασιλική» - Οι τελευταίες λέξεις που ανταλλάσσει με τον Φίλιππο πριν πεθάνει

Η γη της ελιάς: «Ε τότε ας χωρίσουμε» - Ο γάμος τους βάφεται με αίμα! Καρέ καρέ η σκηνή που αναγνωρίζουν το πτώμα του Φίλιππου

Η γη της ελιάς (5/4): Τραγικές στιγμές για την Χάιδω - Δυστυχώς ανακοινώνεται πως...

Η γη της ελιάς (4/4): Ο Μάνος "τρελαίνεται" από τα ναρκωτικά - Σε απόγνωση η γυναίκα του

Η γη της ελιάς: Την μαχαιρώνει μανιασμένα και την παρατάει - Το τέλος της θα βαφτεί με το αίμα της

Η γη της ελιάς (3/4): Γυρίζει σπίτι λιώμα από το ποτό - Ο χωρισμός και η έκτρωση την "τρώνε" μέρα με την ημέρα

Γη της ελιάς: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του Φίλιππου - «Γιατί με άφησες μόνη μου; Τι θα πω στο παιδί μας;»

Η γη της ελιάς (2/4): «Η Χάιδω και ο Φίλιππος Στεφανέας οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία του....» - Σοκ μέσα στη δίκη

Η γη της ελιάς (1/4): «Αυτό ήταν το μεταξύ μας; Τελείωσε;» - Το άγριο ξύλο και τα ναρκωτικά λίγο πριν το θάνατο