Άκης Δείξιμος για την δικαστική διαμάχη του Κώστα Δόξα: «Έχουμε δρόμο, ο αδελφός μου είναι καλύτερα και τον στηρίζω…»

Στέκεται στο πλευρό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Ο Άκης Δείξιμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού και την δημοσιογράφο Χαρά Μπουτσικάκη, για την δικαστική διαμάχη του αδελφού του Κώστα Δόξα με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, εξέφρασε τη στήριξή του προς το πρόσωπό του, ενώ σχολίασε και το Zari της Μαρίνας Σάττι.

«Ο αδελφός μου είναι καλύτερα, έχει μια πολύ όμορφη σχέση με την κόρη του και περνάει μια καλή περίοδο της ζωής του θεωρώ. Οι εξελίξεις με την δικαστική διαμάχη συνεχίζονται, έχουμε ακόμα πορεία. Έχουμε ακόμα δυστυχώς όλο αυτό το ψυχοφθόρο με τα δικαστήρια και αυτά», είπε αρχικά ο Άκης Δείξιμος.

Και συμπλήρωσε: «Εντάξει είναι κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολλές οικογένειες γιατί έτσι είναι η ζωή. Είμαι δίπλα στον αδελφό μου, τον στηρίζω, τον αγαπώ και τον γνωρίζω πολύ καλά οπότε θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Δείτε επίσης: «Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας! Θυμάστε ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1...» - Η αποκάλυψη του Δείξιμου για τη διαμάχη Δόξα & Δεληθανάση

Ο Άκης Δείξιμος για την ελληνική συμμετοχή στο Eurovision

Όσον αφορά το Zari, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο Άκης Δείξιμος είχε καλά λόγια να πει:

«Είμαι φαν της Μαρίνας Σάττι, είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα είναι πολυτάλαντη και κάνει πολύ όμορφα πράγματα γενικότερα. Δεν σου κρύβω ότι όταν το πρωτοάκουσα δεν μου πολυάρεσε το τραγούδι. Τώρα με τον καιρό το έχω συνηθίσει, οφείλουμε να στηρίξουμε την ελληνική συμμετοχή. Θεωρώ ότι μόνο με την καλλιτεχνική της υπόσταση και με τον τρόπο που θα το υποστηρίξει θα πάει αρκετά καλά. Η πρώτη εικόνα και το πρώτο άκουσμα δεν με ενθουσίασε, αλλά από την στιγμή που έχω μπει στη διαδικασία να το δω πάνω από είκοσι φορές μάλλον κάτι έχει. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά».