«Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας! Θυμάστε ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1...» - Η αποκάλυψη του Δείξιμου για τη διαμάχη Δόξα & Δεληθανάση

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας! Θυμάστε ότι απομακρύνθηκε με

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Δόξας βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση (δείτε εδώ τις αντιδράσεις τους στις κάμερες), καθώς η υπόθεση για τις κατηγορίες ξυλοδαρμού που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής από εκείνη δεν έχει κλείσει ακόμα.

Σχετικά με το γεγονός αυτό μίλησε, λοιπόν, ο Άκης Δείξιμος στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, την Πέμπτη 16/11, εξηγώντας πώς η δικαστική αυτή διαμάχη έχει επηρεάσει τον αδερφό του, αποκαλύπτοντας παράλληλα όσα έχει δει στο σπίτι του πρώην ζευγαριού (δείτε εδώ ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της Μαρίας Δεληθανάση μετά το δικαστήριο).

Η αποκάλυψη του Άκη Δείξιμου για την δικαστική διαμάχη Δόξα - Δεληθανάση

«Ο αδελφός μου είναι μια χαρά. Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά σπίτια. Και ποιον δεν θα επηρέαζε ψυχολογικά κάτι τέτοιο; Ο Κώστας όμως παίρνει πάρα πολλή δύναμη και είναι πολύ χαρούμενος και μόνο με την υπέροχη σχέση που έχει με την κόρη του. Βρίσκεται πολύ συχνά στη Θεσσαλονίκη, είναι συνέχεια με το παιδί», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε δεμένη, αγαπημένη οικογένεια, αγαπώ τον αδελφό μου και θέλω τα καλύτερα για εκείνον».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Γίνονται δικαστήρια και περιμένουμε. Κάθε πλευρά ζητάει και κάτι. Δεν μπορώ να συζητήσω τι ζητάει ο αδερφός μου. Έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας καταστάσεων που έχει ζήσει ο αδελφός μου από τη σύζυγό του και τις οποίες όπως τις έχω δει και τις έχω βιώσει τις αναφέρω στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο».

Και κατέληξε: «Είναι ξεκάθαρο ότι όλο αυτό έχει επηρεάσει επαγγελματικά τον αδελφό μου. Θυμάστε πολύ καλά ότι απομακρύνθηκε με "κοινή" απόφαση του ΑΝΤ1 και δική του από το show, έτσι φαινόταν τουλάχιστον, με το που βγήκε το θέμα. Πάντα υπάρχουν αγκάθια, κάθε φορά που το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος και ο Κώστας θα είναι καλά».