Αλέξης Γεωργούλης: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές

Διαβάστε αναλυτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPHOTO
NDPHOTO

Ο Αλέξης Γεωργούλης ανακοίνωσε πως θα είναι ξανά υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το κόμμα "Πράσινο Κίνημα". Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του αυτή μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο, Έλλη Αυξεντίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη για την υποψηφιότητα του

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε τη σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Και τώρα με τη συμπόρευσή μου με το πράσινο κίνημα πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε» ήταν η ανακοίνωση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει

Για πρώτη φορά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία εις βάρος του, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα δηλαδή, ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» του περιφερειακού σταθμού TRT. Ο ηθοποιός, και ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, μίλησε στον Σωτήρη Πολύζο για τις προτάσεις που έχει να ξανακατέβει υποψήφιος στο Ευρωκοινοβούλιο και για το έργο του στον τομέα του Πολιτισμού.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη της Ελένας Κουντουρά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν υπάρχει κατηγορία αυτή τη στιγμή από...»

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μία δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 αν θα πάρω αυτή την απόφαση, το τι γίνεται μέσα στην Ελλάδα και πού μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία», επισήμανε ο ηθοποιός στην κάμερα του TRT.

Στο σύνολο της συνέντευξής του ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα της καταγγελίας που εκκρεμεί σε βάρος του, καθότι δεν έχει αποφανθεί ακόμη η Δικαιοσύνη, ενώ είναι άγνωστο ακόμα κατά πόσο του έχουν διαβιβαστεί λεπτομέρειες της δικογραφίας.

Μέρος των δηλώσεων που παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στο περιφερειακό κανάλι της Θεσσαλίας παρουσιάστηκε και στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν τους λόγους για τους οποίους απέφυγε να απαντήσει ανοιχτά .