Emilia Vodos: Αποκάλυψη μεγατόνων για την προσωπική της ζωή - Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που έβγαινε ραντεβού

«Τα γ@μησ@ όλα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Emilia Vodos: Αποκάλυψη μεγατόνων για την προσωπική της ζωή - Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που έβγαινε ραντεβού

Η Emilia Vodos παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο κανάλι της Zoe Pre στο Youtube ''Κρίμα'' με την πρώην παίκτρια My style rocks να κάνει πρωτοφανείς αποκαλύψεις για τη ζωή και το παρελθόν της.

Εκτός του ότι η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε, πως κατάγεται από την Αλβανία στη συνέχεια της συνέντευξη της δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση που αφορά σε κάτι, που κανείς δε γνωρίζει για εκείνη.

Τότε λοιπόν, η Emilia Vodos ''έσπασε'' κατά μια έννοια της φωνή της λέγοντας για πρώτη φορά, πως όσο ζούσε στο Τορόντο έβγαινε ραντεβού με πολύ γνωστό τραγουδιστή. Ο λόγος για τον Drake.

Δείτε επίσης: Ερωτευμένη ξανά η Emilia Vodos – Δείτε τον επιχειρηματία σύντροφό της (Βίντεο)

H αποκάλυψη της Emilias Vodos για τα άγνωστα ραντεβού με γνωστό τραγουδιστή

«Κάτι που ποτέ δεν έχω πει, το ξέρουν μόνο οι φίλοι μου είναι ότι στο Τορόντο έβγαινα με τον Drake. Σόρρυ...fuck my life, τώρα τα γ@μησα όλα. Θα μπορούσα να πω κάτι άλλο, αλλά ναι...», είπε η Emilia Vodos.

Το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της

«Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό. Η εφηβεία μου ήταν τρομακτική, γιατί λόγω του προβλήματος αυτού οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη» αποκάλψε.

«Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Έκανα ενέσιμα φάρμακα στη δουλειά κάθε βράδυ για 12 ώρες... Στα 19 μου νοσηλεύτηκα και είπα "θεέ μου, σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια σου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις". Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχω νοσηλευτεί ξανά» πρόσθεσε στην συνέχεια.