Χρήστος Μάστορας: Με λευκό αμάνικο φανελάκι - Ο κακός χαμός με τον αισθησιακό χορό του όσο σιδέρωνε (Βίντεο)

Κανείς δεν έμεινε στο σιδέρωμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Τι και αν ο Χρήστος Μάστορας έχει αφιερώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στη μουσική και στην καριέρα, που χαράζει τα τελευταία χρόνια στο τραγούδι - παράλληλα όμως αποδεκνύει και πόσο καλός νοικοκήρης είναι.

Ο κακός χαμός γίνεται κάτω από ανάρτηση σε βίντεο, που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας στο Tik Tok. Όπως βλέπουμε ό ίδιος σιδερώνει ένα μπλουζάκι του, όσο παράλληλα χορεύει και τραγουδάει με τους στίχους κομματιού του.

Αλίμονο και αν τα βλέμματα των περισσότερων έμειναν στο μπλουζάκι και στο κατά πόσο καλά το σιδέρωνε ο Χρήστος Μάστορας. Την παράσταση έκλεψε ο ίδιος με το λευκό φανελάκι του και τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό λίγων ωρών - Έφυγε κι από το σπίτι του

Το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα να σιδερώνει

«Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί», έγρφαψε ο Χρήστος Μάτορας.

Μένει στο ίδιο σπίτι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη;

«Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, είναι νωρίς. Είμαι μωράκι, 28 χρονών», ανέφερε αρχικά στις 15/324 στο Happy Day η Καληφώνη σε ερώτηση περί γάμου.

«Στεναχωριέμαι με ακραίους τίτλους. Είχαν βάλει σε εφημερίδα εμένα με εσώρουχα και έγραψαν "δημόσιο σεξ"», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα, είπε «Έχω το σπίτι μου αλλά μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν είναι κάτι επίσημο»

«Η περιπέτεια υγείας του σύντροφο μου με άγχωσε άλλα όλα καλά», δήλωσε για το πρόβλημα που πέρασε ο τραγουδιστής με την υγεία του και σόκαρε με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.