Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Έχω ζηλέψει μια φορά που...»

«Κορίτσια, σας εύχομαι να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Έχω ζηλέψει μια φορά που...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, μίλησε για την καθημερινότητα του αλλά και για την ζήλεια.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στης Ελληνικής showbiz, και μάλιστα πρόσφατα φωτογραφήθηκαν αποκλειστικά για το Youweekly.gr σε κλίμα Αγίου Βαλεντίνου (δείτε τους εδώ).

Οι δηλώσεις της Βρισήίδας Ανδριώτου για τον Σπύρο Μαρτίκα

«Μαγειρεύουμε και οι δύο στο σπίτι. Όταν εγώ είμαι κουρασμένη, θα μαγειρέψει ο Σπύρος. Κορίτσια, σας εύχομαι να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο. Εννοείται πως εγώ ζηλεύω περισσότερο. Πάω στο φαρμακείο ή για να τον βοηθήσω ή για να του δώσω ένα φιλί και να φύγω...

Δείτε επίσης: Μαρτίκας - Ανδριώτου "σπάνε" την σιωπή τους για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού : «Εδώ που φτάσαμε...»

Για έλεγχο δεν πάω, αλλά έχω ζηλέψει μια φορά που ήταν ένα μοντέλο εκεί. Κατινιές δεν κάνω, αλλά 2-3 φορές έχω μπει στο Instagram να δω τι ακολουθεί. Μπαίνω και κάνω unfollow κάποιες που ακολουθεί», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το δώρο της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με δηλώσεις που έκανε μάλιστα η Βρισηίδα στην ίδια εκπομπή πριν από ένα μήνα, αποκάλυψε το ιδιαίτερο δώρο, που πήρε στον φαρμακοποιό σύντροφό της στα πλαίσια της 14η Φλεβάρη.

«Με ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράω. Γενικά εμένα μου αρέσουν τα σοκολατάκια, τριαντάφυλλα, καρδούλες, αυτά που κρατάω. Θα ήμουν ικανοποιημένη με ένα τριαντάφυλλο. Ο Σπύρος ήθελε έναν κουμπαρά για να τον έχουμε για τα ταξίδια μας και μόνο. Του βρήκα ένα ωραίο θησαυροφυλάκιο που βάζουν στις τράπεζες και του πήρα έναν μίνι κουμπαρά», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.