Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες εικόνες από την στρατιωτική του θητεία στην Θήβα - Συγκινημένος ο Τάιλερ και ο πατέρας του

Στα χακί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Οι πρώτες εικόνες από την στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, την Παρασκευή 29/3. Ο πρέοδρος του ΣΥΡΖΑ, αυτή την ώρα ορκίζεται στην Θήβα. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, πήγε δύο φορές στα μαγειρεία οικειοθελώς.

Πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης, συμμετείχε στην παρέλαση της Θήβας για την 25η Μαρτίου. Ο ίδιος μία ημέρα νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του έξοδο, για την οποία έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένος ο πατέρας του τον συνόδευσε στο στρατόπεδο - Τι ξέχασε να πάρει μαζί του και τι ζήτησε

Οι πρώτες εικόνες από την στρατιωτική θητεία του Στέφανου Κασσελάκη

Η Ορκωμοσία του

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει στην τελετή ορκωμοσίας της 2023 Β’ΕΣΣΟ και είναι ένας από τους 1300 νεοσύλλεκτους οπλίτες. Αφού ορκιστεί αναμένεται να λάβει πενθήμερη άδεια ορκωμοσίας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στις 3 Απριλίου στο στρατόπεδο προκειμένου να πάρει το χαρτί της απόλυσης. Στο πλευρό του βρέθηκαν ο πατέρας του, αλλά και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Αμερική.

«Είναι ο Στέφανος στρατιώτης σήμερα, από εδώ ξεκίνησα και εγώ πριν από 50 χρόνια» είπε ο πατέρας του συγκινημένος.

Η τελευταία του συνέντευξη λίγο πριν παρουσιαστεί

Λίγο πριν περάσει την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης του Πυροβολικού στην Θήβα για να παρουσιαστεί στον Στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε την τελευταία του συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα για το Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Ο σύζυγός μου είχε να δει την οικογένειά του εδώ και μήνες, γιατί ήταν στην Ελλάδα για να με στηρίζει. Ο Τάιλερ έπρεπε να πάει στις ΗΠΑ, έχουμε ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μπορέσαμε να περάσουμε μερικές μέρες μαζί στην Αρκαδία, στη φύση. Θα είναι στην ορκωμοσία».

Όπως συμπλήρωσε δεν έχει κανέναν άνθρωπο για προσωπική ασφάλεια στο στρατόπεδο, ενώ είπε πως θα κάνει οποιαδήποτε υπηρεσία θα του ζητηθεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως δεν γνώριζε πως «Καλλιόπη» λέγεται η τουαλέτα του στρατού, ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας του εξήγησε τι είναι, έκανε μία δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

«Θα με ενοχλήσει αν δεν μου προτείνουν να καθαρίσω την “Καλλιόπη”. Θέλω να μου προτείνουν ό,τι θα πρότειναν σε οποιονδήποτε άλλον. Φαντάστηκα ότι η “Καλλιόπη” είναι η τουαλέτα, αλλά το θεωρώ λίγο σεξιστικό. Πρέπει να αλλάξει αυτό, να υπάρχει “Καλλιόπος” ή “Κούλης” ξέρω ‘γω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης και κατέληξε ότι θα του λείψει ο... Τάρλεϊ, κάνοντας πλάκα στον παρουσιαστή του Πρωινού.