Δημήτρης Κόκοτας: «Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί...» - Τι δήλωσε η σύζυγος του τραγουδιστή για την πορεία της υγείας του

«Δεν γνωρίζω πώς συνέβη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε, μετά το περιστατικό, η σύζυγός του, Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 29/3, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Υπενθυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Γεννηματά μετά από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US.

Νωρίτερα η ίδια είχε η οποία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Super Κατερίνα, για την την πορεία της υγείας του και τις εξελίξεις (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα

«Πάει καλά. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Έχουμε καλούς γιατρούς δόξα τω Θεό και πάει αρκετά καλά. Δεν γνωρίζω πώς συνέβη, δεν ήμουν εκεί, ήταν στις πρόβες. Έχουμε ενημέρωση ότι όλα πάνε καλύτερα...

Η κόρη μου είναι καλά, είναι στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά της. Δεν έχει ενημερωθεί 100%. Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί, ξέρει ελάχιστα πράγματα» ανέφερε.

Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Πάτρας

Επίσης σημέρα ο Θανάσης Πάτρας, έστειλε τα περαστικά του στον τραγουδιστή μέσα από την εκπομπη Mega Καλημέρα. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος διαγωνίζεται και εκείνος στο Just the 2 of us, όπως και ο τραγουδιστής, για το έμφαγμα που υπέστη κατά την διάρκεια της πρόβας και αποκάλυψε τι συνέβη στις πρόβες.

«Κατ’ αρχήν να του στείλουμε τους χαιρετισμούς και τη στήριξή μας και σε εκείνον και στην οικογένειά του. Ήταν κάτι που ήταν αναπάντεχο και δυσάρεστο για όλους όσοι ήμασταν εκεί πέρα. Είχαμε πρόβα το απόγευμα, και πριν από εμάς ήταν ο Δημήτρης με την Τραϊάνα Ανανία.

Άκουσα ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία όταν ήταν στο καμαρίνι, πήγα και είδα ότι ήταν σε περίεργη κατάσταση, δηλαδή πόναγε το χέρι του, ήταν μία εικόνα εμφράγματος… Κλήθηκε κατευθείαν το ΕΚΑΒ, έφυγε με το ασθενοφόρο όρθιος, είχε τις αισθήσεις του. Φαινόταν ότι μάλλον έχει πάθει έμφραγμα. Αυτό είδαμε. Μετά είχα μία ενημέρωση ότι έκανε στεφανιογραφία και του τοποθετήθηκε στεντ και είναι στην εντατική για να παρακολουθηθεί...

Δεν υπήρχε κάποια αγωνία, όλα κυλούσαν ρολόι στις πρόβες. Κάποια στιγμή είπε "δεν αισθάνομαι καλά". Θορυβηθήκαμε πολύ όλοι και εκ μέρους όλων των παικτών, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Περιμένω με αγωνία το επίσημο ανακοινωθέν» ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.