Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη για την υπόθεση της Πάτρας: «Πώς μπορεί 2 χρόνια αυτή η γυναίκα να κοροϊδεύει όλον τον κόσμο...»

«Δεν θα την πω μάνα, για εμένα δεν είναι αυτή η γυναίκα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά η Ελένη Τσολάκη για την υπόθεση της Πάτρας: «Πώς μπορεί 2 χρόνια αυτή η γυναίκα να κοροϊδεύει όλον τον κόσμο...»

Ένα έντονο ξέσπαμα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, είχε η Ελένη Τσολάκη, το πρωί της Παρασκευής 29/3, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Σουσου. Στο πλατό, βρέθηκε για να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος από την πλευρά έκανε τα αιχμηρά του σχόλια για την μητέρα από την Πάτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν απο λίγες ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για την κατηγορία σε βάρος της 9χρονης κόρης της από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το οποίο αποφάσισε την ενοχή της και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού στις 11/4/2021 (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια).

Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Είναι τρομερό να σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι, ένα υγιέστατο παιδάκι, που δεν χρωστούσε τίποτα σε κανένα, που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 9 ετών και δεν είχε προλάβει να ζήσει τίποτα. Του στέρησαν με τέτοιο απάνθρωπο τρόπο το δικαίωμα να ζήσει, να ονειρευτεί, να μεγαλώσει και να κάνει τη ζωή της. Δεν θα την πω μάνα, για εμένα δεν είναι αυτή η γυναίκα» είπε αρχικά

«Πώς μπορεί 2 χρόνια αυτή η γυναίκα να κοροϊδεύει όλον τον κόσμο; Ακούω το κ. Κούγια να λέει ότι είμαστε σίγουροι για την αθωότητά της. Με τι ψυχή και κουράγιο αυτή η γυναίκα; Επιτίθεται στον Μάνο Δασκαλάκη πριν από δύο εβδομάδες έξω από τα δικαστήρια, αντί να κατεβάσει το κεφάλι και να πει σκότωσα το παιδί μου;» τόνισε η παρουσιάστρια.

Ισόβια στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε ομοφώνως στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι διέπραξε τόσο το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όσο και αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας.