Ελένη Μενεγάκη για Δημήτρη Κόκοτα: «Τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να πω…» - Το σχόλιο της για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή

«Ίσως να ήταν και τυχερός...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Δημήτρη Κόκοτα: «Τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να πω…» - Το σχόλιο της για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή

Το σχόλιο της για την περιπάτεια της υγείας του Δημήτρη Κοκοτα, έκανε η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από την εκπομπή της, το μεσημέρι της Παρασκευής 29/3. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου "Γεννηματάς" από χθες Πέμπτη 28/3.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US. Το νοσοκομείο μάλιστα, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του τραγουδιστή.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Ίσως να ήταν και τυχερός που ήταν εκεί γιατί από ότι κατάλαβα η παραγωγή είχε μια γρήγορη αντίδραση.Νέος άνθρωπος, μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι λίγο παραπάνω από τα 50. Ένας άνθρωπος αδύνατος, γιατί πολλές φορές λένε ότι το βάρος επηρεάζει προβλήματα καρδιάς και πολλά άλλα...»

«Πραγματικά και εγώ τα έχω χαμένα από την ώρα που το άκουσα. Δεν ξέρω τι να πω…» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τι ακριβώς συνέβη στην πρόβα

Για το τι συνέβη εκείνη την ημέρα στις πρόβες μίλησε στην εκπομπή Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 29/3, ο στυλίστας του μουσικού show Κώστας Ζήσης.

«Ο Δημήτρης ήρθε στο καμαρίνι και ήταν ευδιάθετος. Λίγο πριν βγει στην σκηνή άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ιδρώνει. Εκείνη την στιγμή κάλεσα το 166 και ήρθε το ασθενοφόρο. Συνδεθήκαμε με τους γιατρούς και μιλούσαν απευθείας με εκείνον. Είπε ότι αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Είχε τις αισθήσεις τους, πονούσε αλλά ήταν ψύχραιμος», δήλωσε ο στιλίστας του J2US.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη – Ποζάρει άβαφη στο κρεβάτι της και αναρωτιέται: «Να σηκωθώ ή να μείνω λίγο ακόμα;»

Ελένη Μενεγάκη: Ταξίδι στο παρελθόν έκανε η παρουσιάστρια - Η σπάνια φωτογραφία με καστανά μαλλιά

Θανάσης Πάτρας για Δημήτρη Κόκοτα: «Φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλά...»

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του - Τα νεότερα για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του - Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάστασή του

Εύη Δρούτσα: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα - «Είμαι χάλια, έχω τρελαθεί!»

Δημήτρης Κόκοτας: «Ακόμα δεν έχω προλάβει να μιλήσω με το παιδί...» - Τι δήλωσε η σύζυγος του τραγουδιστή για την πορεία της υγείας του

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα "σπάει" τη σιωπή τη για την υγεία του: «Εμένα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν...»