Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θεωρώ πως είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου! Από τα 18 μου...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά και τον σύζυγό της

«Τα παιδιά μοιάζουν περισσότερο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν θεωρώ πως είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου! Από τα 18 μου...» - Η εξομολόγηση για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Μαρτίου, κατά την οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα παιδιά και τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ αναφέρθηκε και στην επαγγελματική της πορεία και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Δεν μου αρέσει να εκθέτω τα προσωπικά μου, όσο γίνεται. Προφανώς και κάποια πράγματα θα φανούν, δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα, αλλά με ένα μέτρο. Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και έχουν ανάγκη να τις βλέπουν και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους. Παλιά ίσως να ήμουν πιο ανασφαλής και κάποια κακεντρεχή σχόλια τα έπαιρνα πιο προσωπικά και με στεναχωρούσαν, είχαν δεν είχαν βάση. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά ή ειρωνικά σε κάποια σχόλια. Αλλά αυτό δεν βοηθάει. Εγώ νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου, δεν παρεξηγώ», είπε αρχικά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτησή της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων).

«Στο θέατρο νιώθω πάντα τρακ, σε κάθε παράσταση. Νιώθω ότι κέρδισα πολύ πέρσι. Οι λόγοι που είχα διακόψει το θέατρο ήταν λόγοι ψυχολογικής φύσης και ήμουν πολύ ευχαριστημένη που τα έβγαλα εις πέρας πολύ καλά και δεν με τάραξε σε ψυχικό βαθμό τόσο που να μην μπορώ να ανταπεξέλθω και είχα και πολύ ωραία παρέα. Νιώθω πολύ μεγάλο κέρδος που βγήκα από αυτό και το ξεπέρασα. Το κεφάλαιο του φόβου έχει κλείσει στη ζωή μου», ανέφερε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε:

«Φέτος είχα αποφασίσει να κάνω τηλεόραση. Αυτό ήθελα. Δεν κάνω θέατρο και τηλεόραση μαζί γιατί είναι τρομερά ψυχοφθόρο και θέλω και να ζω. Πολλοί δεν με σκεφτόντουσαν για την τηλεόραση γιατί νόμιζαν πως επειδή έχω επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να δουλέψω. Μου έκανε τρομερή εντύπωση. Σκεφτόμουν τι να κάνω, να βγω στο Instagram και να πω πως θέλω να δουλέψω;».

Δείτε επίσης: «Το ακούω αυτό και ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Και επισήμανε: «Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μην δουλεύω. Δεν έχω σκοπώ να συμβιβαστώ σε μία ζωή που στηρίζομαι στον άντρα μου. δεν το έχω κάνει ούτε με τους γονείς μου. Από τα 18 μου που ήρθα στην Αθήνα τα προς το ζην τα βγάζω μόνη μου, δεν θεωρώ πως είναι σωστό να στηρίζομαι μόνο στον άντρα μου. Έχω μάθει σε αυτόν τον ρυθμό ζωής. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές όπως παλιά. Αλλά προσπαθώ να βγαίνω 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί μου δίνει δύναμη για όλη την εβδομάδα».

Για τη σειρά που πρωταγωνιστεί στο κανάλι του ANT1 «Ο πρώτος από εμάς», δήλωσε: «Είναι ένας ρόλος που ήθελα πολύ να κάνω. Ξέφυγα από τον ρόλο της ‘’κακιάς’’ που είχα συνήθως. Ήταν και πολύ ωραία η παρέα που είχαμε με τα υπόλοιπα παιδιά. Χαίρομαι που άρεσε πολύ στον κόσμο. Νομίζω πως ο κόσμος έχει ανάγκη από κωμωδίες αλλά είναι δύσκολο να γραφτεί ωραία κωμωδία. Θα προτιμούσα να παίξω σε μία ωραία κωμωδία αλλά για εμένα παίζει ρόλο το σενάριο».

«Δεν τολμώ εύκολα πράγματα που δεν έχω ξανακάνει αν δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα έκανα πράγματα που θα μπορούσα να υποστηρίξω απόλυτα. Πάντα προτιμώ την υποκριτική. Πολύ δύσκολα θα επιλέξω να κάνω κάτι άλλο. Μου φαίνεται δύσκολη η έκθεση», εξήγησε μάλιστα.

Τέλος, όσον αφορά στα παιδιά της, ανέφερε: «Ο Μάξιμος έγινε 6 και η μικρή 2,5. Δεν το πιστεύω πως έχουν περάσει τα χρόνια. Μοιάζουν στον μπαμπά τους περισσότερο και πολύ μεταξύ τους».