Τάσος Ιορδανίδης: «Τον έχασα ξαφνικά 20 ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου μου, τα είδα όλα!» - Η απώλεια που τον "τσάκισε" και τα κιλά που πήρε απότομα

«Έφτασα ξαφνικά 125 κιλά και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τάσος Ιορδανίδης: «Τον έχασα ξαφνικά 20 ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου μου, τα είδα όλα!» - Η απώλεια που τον

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τον χωρισμό που θα ανακοινωθεί απόψε 29/3), ενώ παρουσιάζει και την εκπομπή της ΕΡΤ, Μπαμπά-δες, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και μίλησε αναλυτικά για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην απώλεια που τον "τσάκισε" ψυχολογικά και ακόμα και τώρα τον "λυγίζει" όποτε μιλάει γι' αυτή, απάντησε για την σύζυγό του και τον γάμο τους, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο που είχε πάρει πάρα πολλά κιλά.

Η σπάνια εξομολόγηση του Τάσου Ιορδανίδη

«Έχασα τον μπαμπά μου ξαφνικά 20 ημέρες μετά από τη γέννηση του γιου μου. Τα είδα όλα! Ήταν περίεργο το συναίσθημα. Δεν ήμουν έτοιμος για αυτήν την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ. Ένας λόγος που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς, είναι γιατί πήρα τόση πολλή αγάπη από την οικογένειά μου και δη από τον μπαμπά μου. Και από τη μητέρα μου φυσικά, απλά λέω εγώ που είμαι μπαμπάς», εξομολογήθηκε αρχικά και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

«Με την Θάλεια στάθηκα τυχερός. Είμαστε 16 χρόνια μαζί και ελπίζω να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να είμαστε για πολλά πολλά πολλά χρόνια μαζί. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Είμαστε ο ένας για τον άλλο!», είπε στη συνέχεια για την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Δείτε επίσης: Θάλεια Ματίκα: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά! Ήμουν έξαλλη» - Η ηθοποιός ''έσπασε'' τη σιωπή της για την οικογένειά της με τον Τάσο Ιορδανίδη

«Έχασα 30 κιλά και τώρα πήρα 10. Θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα γλυκά και αλμυρά, τα πάντα. Τρώω και συναισθηματικά και χωρίς κανένα συναίσθημα. Μου αρέσει το φαγητό. Πριν τον δεύτερο εγκλεισμό έφτασα ξαφνικά 125 κιλά και το πήρα απόφαση να με προσέξω. Γυμνάστηκα και μου έκανε πολύ καλό και ψυχικά», δήλωσε σε άλλο σημείο.