Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Ρομαντική εξόρμηση στην Ύδρα - Το βίντεο από τις βόλτες τους στο νησί

Δείτε την ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια ρομαντική εξόρμηση μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα, έκαναν, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκαν την Ύδρα, προκειμένου να ξεκουραστούν και να "γεμίσουν της μπαταρίες τους'.

Το ζευγάρι μπορεί να εργάζεται σκληρά με τις υποχρεώσεις του να είναι καθημερινά πολλές, ωστόσο πάντα θα βρουν λίγο χρόνο για να περάσουν χρόνο μαζί και να ανανεωθούν.

Η εξόρμηση της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στην Ύδρα

Μάλιστα, η παρουσιάστρια, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε και ένα βίντεο, με όμορφα τοπία από το νησί. «Ηλιόλουστες, ανοιξιάτικες, θαλασσινές καλησπέρες από την γραφική Υδρα, ένα από τα ωραιότερα, ιστορικά νησιά της χώρας. Σε αυτό συνέβαλαν οι υπέροχοι Υδραίοι και η ανακήρυξη της πόλης ως διατηρητέας...» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε επίσης: Υπέρκομψη στους δρόμους του Λονδίνου η Τατιάνα Στεφανίδου - Εντυπωσίασε με το λευκό μακρύ παλτό της

Η νυχτερινή έξοδος του Νίκου Ευαγγελάτου με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Λονδίνο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου πριν από λίγο καιρό ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο ώστε να περάσουν λίγο χρόνο με τα δύο παιδιά τους, τη Λυδία και τον Νικόλα (δείτε εδώ τις οικογενειακές τους στιγμές και πόσο έχουν μεγαλώσει γιος και κόρη).

Έκαναν τις βόλτες τους, δείπνησαν σε διάφορα εστιατόρια και περιπλανήθηκαν στα στενά της πόλης, τραβώντας πολλές φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 27/11, να αναρτήσει μερικές από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επέλεξε κάποιες από την έξοδό της με τον σύζυγό της, ο οποίος την κρατούσε από τη μέση. Εκείνη έλαμπε δίπλα του με το μαύρο δερμάτινο και κολλητό της φόρεμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις!