«Ελένη υπάρχει και δεύτερο μωράκι» - Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν πως περιμένουν δίδυμα

Έμεινε "κάγκελο" η Τσολάκη στον αέρα του Πρωινού Σουσου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ελένη υπάρχει και δεύτερο μωράκι» - Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση ανακοίνωσαν πως περιμένουν δίδυμα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση μίλησαν σήμερα Δευτέρα 1/4 ζωντανά στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου. Το ζευγάρι περιμένει με τεράστια ανυπομονησία το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα του. Θα είναι κοριτσάκι και ήδη έχουν βρει το όνομα που θα της δώσουν.

Η Ιλάειρα διανύει τον 6ο μήνα κύησης και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Μάλιστα, την έδειξε και μπροστά στην κάμερα με το πάνελ της εκπομπής να στέλνει τις ευχές του.

Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου και της Ιλάειρας

«Δεν μπορώ να πιστέψω τον ερχομό του παιδιού μας, τα συναισθήματα είναι έντονα», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ αναφέρθηκε και στον άγριο καβγά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα «Με πείραξε που ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάποια πράγματα που μου είχε πει δια ζώσης τα είπε και δημόσια», είπε.

Αφού είχαν μια πολύ όμορφη συζήτηση και λίγο πριν κλείσουν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε «Το μάθαμε πριν από ενάμιση μήνα. Έρχεται και δεύτερο μωράκι». Η Ελένη Τσολάκη ωστόσο δεν "έφαγε" το πρωταπριλιάτικο αστείο του, με τον ίδιο να γελάει, αφού φυσικά επρόκειτο για φάρσα

Το υπερηχογράφημα του μωρού

Την Τετάρτη 27/3 το ζευγάρι επισκέφτηκε τη γυναικολόγο τους για έναν νέο υπέρηχο. Όσο λοιπόν η Ιλάειρα ήταν ξαπλωμένη και ακολουθούσε τις οδηγίες της γιατρού της, από την άλλη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραβούσε βίντεο την οθόνη - καμαρώνοντας την Ιωάννα Μελωδία, όπως θα λέγεται η κόρη τους (δείτε εδώ την αντίδρασή τους όταν έμαθαν το φύλο).

Οι αντιδράσεις του ζευγαριού δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για το παιδάκι, που περιμένουν. Ειδικά η στιγμή που η μικρή τους κουνήθηκε και είδαν το πρόσωπό της ήταν ιδιαίτερα συγκινητική θα λέγαμε.

«Τα παιχνίδια της Ιωάννας Μελωδίας μας ξεκίνησαν από την κοιλίτσα της μαμάς της! Μπήκαμε στον έκτο μήνα και είμαστε μια ανάσα από τα 600gr. Ευχαριστούμε ολόψυχα την εξαιρετική δρ. Μαρία Αγαθοκλέους και το @the_fetal_medicine_centre για τις συγκλονιστικές στιγμές που ζούμε σε κάθε υπέρηχο. Ευχαριστούμε και όλους εσάς για την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια!», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.