Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ήταν μόνη της, κάποιος την έσπρωξε και την χτύπησε κιόλας»

Φίλοι της αείμνηστης ηθοποιού κάνουν λόγο για οργανωμένο έγκλημα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Φως στο τούνελ» φαίνεται να ρίχνουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση της Μαίρης Χρονοπούλου, με ανθρώπους κοντά στην αείμνηστη ηθοποιό να δηλώνουν πλέον με αυτοπεποίθηση ότι το μοιραίο χτύπημα στο κεφάλι, που της στέρησε τη ζωή, δεν ήταν κάποιο ατύχημα αλλά εγκληματική ενέργεια.

Ο δικηγόρος, και στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων τόνισε πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Νέοι μάρτυρες έχουν ξεκινήσει ήδη να καταθέτουν, όπως ο πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών Χάρης Παπαδόπουλος, και ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος, ενώ αναμένεται να κληθούν και άλλοι μέχρι να διαλευκανθούν πλήρως οι λεπτομέρειες της νύχτας που η αείμνηστη ηθοποιός έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της.

Ο Δημήτρης Χατζημιχάλης μάλιστα ζήτησε να γίνει άρση απορρήτου προκειμένου να διευκρινιστεί αν η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν μόνη της. Όπως δήλωσε, επιπλέον, παρουσιάστηκε ακόμα ένας αυτόκλητος μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και είναι πρόθυμος να τα καταθέσει ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Δείτε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: Δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση - Τι λείπει από το σπίτι της;

Τα ερωτήματα στην υπόθεση της Μαίρης Χρονοπούλου

«Υπάρχουν ερωτηματικά όσον αφορά τις συνθήκες του τραυματισμού και του μετέπειτα θανάτου της Μαίρης. Δεν μπορεί να εξηγηθεί πώς χτύπησε τόσο σοβαρά, και η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει δώσει απάντηση και δεν υπάρχουν στοιχεία του νοσοκομειακού που τη μετέφερε, μεταξύ άλλων», είπε αρχικά ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν μόνη της εκείνο το βράδυ, κάποιος τον έσπρωξε και τη χτύπησε κιόλας. Όταν τη βρήκε η οικιακή βοηθός της, είχε προηγηθεί η επίσκεψη κάποιων ατόμων όπως φαίνεται. Το γεγονός ότι πρέπει να αφαιρέθηκαν σημαντικά πράγματα από το σπίτι της, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι έγινε οργανωμένο έγκλημα, δεν ήταν κάποιος διαρρήκτης που περνούσε απ' έξω»