Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Καρβέλα: «Ήταν προσβλητικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη! Δεν τον υποχρέωσε κανένας...»

Πέταξε τα "πυρά" του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Νίκου Καρβέλα: «Ήταν προσβλητικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη! Δεν τον υποχρέωσε κανένας...»

Την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα (δείτε την εδώ), σχολίασαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τους συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής ωστόσο ήταν χείμαρρος κατά του καλλιτέχνη καθώς ήταν αγενής με την Νίκη Λυμπεράκη.

Όπως είπε, από την στιγμή που δέχεσαι μια πρόσκληση για να δώσεις συνέντευξη οφείλεις να είσαι ευγενής και να μην προσβάλεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου.

Το κράξιμο του Λιάγκα στον Καρβέλα

«Την κυρία Λυμπεράκη δεν τη ξέρω και δεν έχω δει καμία εκπομπή της στην τηλεόραση αλλά ούτε δελτία ειδήσεων. Δεν την άφησε να μιλήσει ο Καρβέλας. Θεωρώ ότι ήταν αγενής μαζί της. Όταν αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενικός. Είναι άλλο σκληρός, άλλο αγενής. Ο Νίκος Καρβέλας που είναι όντως είναι ένας ευφυής άνθρωπος, ήταν προσβλητικός απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη. Δεν τον υποχρέωσε κανένας. Αφού αποδέχεσαι μία πρόσκληση, οφείλεις να είσαι ευγενής. Δε μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα με αυτόν τον τρόπο μία γυναίκα», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι δύο αμήχανες στιγμές ανάμεσα σε Καρβέλα - Λυμπεράκη

Από την έναρξη της συζήτησης τους υπήρξε πολύ μεγάλη αμηχανία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που καλεσμένος και παρουσιάστρια ήρθαν σε σύγκρουση. Ο μουσικόσυνθέτης δεν ήθελε να τον διακόπτει, ενώ όταν είπε την άποψη του για το πολιτικό τοπίο ήταν η στιγμή που την "είπε" στην Νίκη Λυμπεράκη.

Αρχικά όταν ο Νίκος Καρβέλας μιλούσε για το βιβλίο του, η παρουσιάστρια θέλησε να του κάνει μια ερώτηση, ωστόσο το γεγονός πως τον διέκοψε τον εκνεύρισε.

«Όχι, να με ακούς. Μόλις τελειώσω, θα με ρωτάς. Είναι σαν πράξη αυτοικανοποίησης, συνεύρεσης. Θες να συνευρεθούμε», αντέδρασε ο καλλιτέχνης που σπάνια δίνει συνεντεύξεις και δε τηλεοπτικές.

«Θα ήταν σαν να κάναμε TEDx, που βγαίνει κάποιος σε μία σκηνή και μιλά για τη ζωή του, τα έργα του κ.λ.π. ανάλογα με το θέμα. Θέλω να ρωτάω και εγώ. Θέλω να σε ρωτώ κιόλας γιατί εσύ είσαι χειμαρρώδης και πρέπει να σε παρακολουθούμε», του απάντησε εκείνη.

Δείτε επίσης: «Μ@@κας πρέπει να είμαι που άφησα αυτή τη γυναίκα» - Το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας

Σε άλλο σημείο ο Νίκος Καρβέλας αποκαλώντας το πολιτικό τοπίο "βόθρο" η Νίκη Λυμπεράκη αντέδρασε δηλώνοντας αντίθεση στα λεγόμενα του.

«Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα. Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος» είπε εκνευρισμένος ο Νίκος Καρβέλας.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός... Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: «Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου» - Ο δεύτερος γάμος της Βίσση, ο εθισμός της κόρης της στο αλκοόλ, ο Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη; Θες να συνεχίσουμε ή να το κλείσουμε; Μπορούμε να πάρουμε ένα διάλειμμα και να το σκεφτείς» ήταν μεταξύ άλλων η απάντηση της Νίκης Λυμπεράκη.