Ο Νίκος Καρβέλας απαντά στον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξή του: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται...»

Λακωνικός στην τοποθέτησή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Πρώτο θέμα συζήτησης έγινε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη για την εκπομπή του MEGA, Μεγάλη Εικόνα. Ο μουσικοσυνθέτης καταφέρθηκε ενάντια στη θρησκεία, την πολιτική, ακόμα και στη δημοσιογράφο που τον φιλοξένησε, προκαλώντας αντιδράσεις από συναδέλφους της.

Πάνω στη ροή της κουβέντας, μάλιστα της είπε εκνευρισμένος: «Πιάνεσαι από μία λέξη. Μην μου κάνεις το πως θα μιλώ και τι θα λέω. Με έφερες εδώ να πω αυτό που θέλω. Δεν σε ρώτησα εσένα, εσύ ρωτάς εμένα. Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος».

Δείτε επίσης: Νίκος Καρβέλας: Οι δυο όροι που έθεσε στην Νίκη Λυμπεράκη για να μιλήσει στην εκπομπή της, Μεγάλη Εικόνα

Τα λόγια-φωτιά του Νίκου Καρβέλα και η απάντηση

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός... Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» συμπλήρωσε σε διαφορετικό σημείο ο μουσικοσυνθέτης.

Ακολούθησαν σχόλια-απαντήσεις από τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων, που πήραν το μέρος της Νίκης Λυμπεράκη. Πριν από λίγη ώρα, ο Νίκος Καρβέλας απάντησε στα επικριτικά σχόλια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός έγραψε: «Η αλήθεια πάντα ζορίζεται».