Δανάη Μπάρκα κατά γνωστού παρουσιαστή: «Παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους...»

Τα υπονοούμενα στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα κατά γνωστού παρουσιαστή: «Παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους...»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη (δείτε την εδώ), η Δανάη Μπάρκα θέλησε να εκφράσει την άποψή της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται τηλεοπτικά, αλλά και τον τρόπο που οι άνθρωποι στα Μέσα διαχειρίζονται την προσωπική ζωή άλλων ανθρώπων.

Και την ώρα που συζητούσε με τους συνεργάτες της γι' αυτό, άφησε και κάποια υπονοούμενα για έναν συγκεκριμένο παρουσιαστή, ο οποίος έχει πολύ σκληρό σχόλιο και δείχνει να μη γνωρίζει πότε πρέπει να σταματήσει και να μπει ένα όριο.

Τα υπονοούμενα της Δανάης Μπάρκα για γνωστό παρουσιαστή

«Δεν ξέρεις πώς να φερθείς, γιατί ακόμη κι αν επιλέγεις να κάνεις αυτή τη δουλειά, είναι πολύ αμήχανο. Είναι άλλο να εκτίθεσαι μέσω της δουλειάς σου και άλλο να σε περιμένει ένας δημοσιογράφος με αυτόν τον τρόπο - που πάντα είναι λίγο αγχωτικός - και να σε ρωτάει τι έχεις να πεις για το ένα και το άλλο», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είδατε με πόσο πολιτισμό και ψυχραιμία έχει αντιμετωπιστεί η απόφαση ενός ζευγαριού να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες από τους δημοσιογράφους. Εκείνη την εποχή ήταν σαν να την χρηματοδοτούσαμε όλοι. Υπήρχε όλος αυτός ο Τύπος, οι παπαράτσι...», παρατήρησε τότε ο Άρης Καβατζίκης και η ίδια επισήμανε:

«Ήταν άλλη εποχή τότε, ήταν αδυσώπητα τα Μέσα. Τώρα είναι αδυσώπητα τα social media. Και τώρα μπορεί να μετανιώνουν κάποιοι για τις εκπομπές που κάνουν. Τώρα δεν υπάρχουν σκληροί άνθρωποι στην τηλεόραση; Ακόμα υπάρχουν, δυστυχώς, άνθρωποι σκληροί που μάλλον παίρνουν ζωή προσβάλλοντας άλλους ή εκθέτοντας άλλους. Βλέπεις να υπάρχει όριο; Σκέψου τον άνθρωπο - χωρίς να πεις όνομα - που αναφέραμε στο break. Υπάρχει όριο;

Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα όριο. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι πρέπει να ξυπνάμε και να προσβάλλουμε ανθρώπους, να υποβαθμίζουμε ανθρώπους με τον τρόπο τους. Είναι επιλογή του ίδιου του ανθρώπου. Φυσικά οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι – γιατί είναι θέμα χαρακτήρα – που θα ακολουθούν αυτή τη γραμμή».

Δείτε επίσης: «Είναι και το με ποια ονόματα θες να είσαι δίπλα από τους τίτλους» - Η ξεκάθαρη απάντηση για Τσαγκρίδη & Καινούργιου

Δανάη Μπάρκα για γνωστό παρουσιαστή