Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε, αλλά επειδή είχε πει και κάτι άλλο έμεινα στο άλλο!» - Η σκληρή απάντηση στα σχόλια που δέχεται από τη Μαρία Μπακοδήμου

«Δε βγαίνω να φωνάξω τον μισθό μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 4/4 στο Happy Day με την παρουσιάστρια να ανοίγει την καρδιά της στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την πορεία της στον χώρο και τις εξελίξεις στα προσωπικά της.

Η πρόσφατη φωτογραφία, που κυκλοφόρησε με τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη συζητήθηκε έντονα με την παρουσιάστρια να δίνει πιο ξεκάθαρα από ποτέ τη δική της εξήγηση.

Δείτε εδώ: Όλα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στη Μαρία Μπακοδήμου και στα σχόλια που έχουν ανταλλάξει οι δύο κυρίες της τηλεόρασης μέσα από τις εκπομπές τους. Πρόσφατα μάλιστα η δεύτερη είχε αναφέρει στον αέρα της τηλεόρασης τον μισθό της Καινούργιου - κάτι που από πολλούς θεωρήθηκε άκομψο.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Το πήρα λίγο αλλιώς αυτό, που είχε πει για τα χρήματα που παίρνω, λίγο με πείραξε αλλά επειδή είχε πει και κάτι άλλο έμεινα στο άλλο. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαστε με τα οικονομικά των άλλων. Δε θεωρώ ότι είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη, αλλά ξέρει η Μπακοδήμου τι παίρνω; Κανείς δεν ξέρει.

Δε βγαίνω να φωνάξω τον μισθό μου, ούτε εσύ ξέρεις, ούτε εγώ ξέρω για εσένα. Οπότε όλο αυτό είναι λίγο περίεργο. Μπορεί να πάρεις περισσότερα ή λιγότερα, κάποια στιγμή να μείνεις εκτός γιατί δεν τα πηγαίνεις πολύ καλά. Τα κουμάντα σου πρέπει να κάνεις, γιατί το επάγγελμά μας έχει ημερομηνία λήξης, πρέπει να το ξέρουμε, ώστε να δεις τι θα κάνεις τις στιγμές που δε θα είσαι στα up σου, έτσι σκέφτομαι εγώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή Γειά σου της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συνέβη

Μαρία Μπακοδήμου κατά Κατερίνας Καινούργιου για Σταυροπούλου: «Καλά έκανε η Βίκυ! Αφήστε τις μανάδες ήσυχες...»

Τηλεθέαση 4/4: Τι νούμερα έκανε το Happy Day με καλεσμένη την Καινούργιου και το Super Κατερίνα με καλεσμένη την Τσιμτσιλή

Βαγγέλης Περρής για τη συνέντευξη της Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί, πάει να πει ότι...»

Τα σχόλια Ζαρίφη & Αλεξάνδρου για το φιλί Μπάρκα με Τσαγκρίδη: «Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της» - «Εμένα φίλη μου είναι η Κατερίνα»

Το σχόλιο του Λιάγκα για την συνέντευξη της Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε για την Βίκυ Σταυροπούλου»

Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Αν πάρω μονόπετρο θα βλέπετε μόνο το χέρι μου! Αλλά δε βαριέσαι, μπορεί να...»

Κατερίνα Καινούργιου: «Η εταιρεία παραγωγής έχει πάρει μια απόφαση...» - Η ξεκάθαρη απάντηση για την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από το Super Κατερίνα