Βασίλειος Κωστέτσος: «Τα μοντέλα μου δεν είναι οδηγοί λεωφορείου που τελειώνουν το ωράριο και πάνε σπίτι τους»

Το έντονο παράδειγμα του σχεδιαστή μόδας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βασίλειος Κωστέτσος: «Τα μοντέλα μου δεν είναι οδηγοί λεωφορείου που τελειώνουν το ωράριο και πάνε σπίτι τους»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 4/4 με τον γνωστό σχεδιαστή ρούχων να μιλάει για το πως είναι σαν επαγγελματίας αλλά και τι απαιτήσεις έχει από τα μοντέλα του.

Με αφορμή μάλιστα την πρόσφατη επίδειξη που έκανε ο σχεδιαστής και το άγχος του να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τόνισε πως έχει συνηθίσει να συνεργάζεται με μοντέλα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του εξωτερικού.

Έντονο μάλιστα ήταν το παράδειγμα που χρησιμοποίησε ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέροντας, πως τα μοντέλα του δε θέλει να συμπεριφέρονται όπως οι οδηγοί του λεωφορείου, που τελειώνουν το ωράριό τους και πηγαίνουν στο σπίτι τους.

Δείτε επίσης: «Ωραίος άνδρας! Θέλουν να τον ρουφήξουν...» - Τα δημόσια σχόλια θαυμασμού του Βασίλειου Κωστέτσου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου για τις απαιτήσεις του επαγγέλματός του

«Δίνω πολύ μεγάλη βάση στους τρόπους και στο να ξέρουν να εκτιμούν. Από το ρούχο, που πιάνουν - πως το πιάνουν - γιατί όλα τα super model που έφερα από έξω αυτό θα έπρεπε να είχαν διδαχθεί και να αγαπάνε αυτό, που κάνουν. Δεν είναι οδηγοί λεωφορείου που τελειώνουν το ωράριο και πάνε σπίτι τους. Φωνάζω από στρες. Τώρα όχι πια, αλλά παλιότερα μπορεί να με ακούσουν πολύ», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.