Στούντιο 4: «Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω! Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει...» - Αμηχανία με την ερώτηση της Ζαμπέτογλου στη Δροσάκη για τον Μπουρδούμη

Ξεροκατάπιε η ηθοποιός, αλλά απάντησε με ειλικρίνεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: «Συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω! Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει...» - Αμηχανία με την ερώτηση της Ζαμπέτογλου στη Δροσάκη για τον Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης 4 Απριλίου, και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για διάφορα θέματα που αφορούν την καριέρα της στην υποκριτική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και ρώτησε την ηθοποιό για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, την δική της καταγγελία, αλλά και τον τρόπο που όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο επηρέασαν την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Η αμηχανία ήταν έντονη.

Η αμήχανη ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στη Λένα Δροσάκη για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Τώρα συγγνώμη για αυτό που θα ρωτήσω, άμα θέλεις μου απαντάς. Νιώθεις ότι μέσα σε όλα αυτά που σου άφησε η πρωτόδικη δίκη ήταν και το διαζύγιο;», ρώτησε συγκεκριμένα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, με την Λένα Δροσάκη να ξεροκαταπίνει και να αποκρίνεται: «Τι εννοείς;».

«Επηρέασε την προσωπική σου ζωή η δίκη αυτή; Είχα ρωτήσει και τον Αλέξανδρο και μου είχε πει ναι», εξήγησε η παρουσιάστρια και η ηθοποιός αρχικά απάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Και τι είχε πει; Δεν είχα δει εκείνη τη συνέντευξή σας, κοιμόμουν εκείνο το μεσημέρι. Θα βάλω στο YouTube μετά να τη δω», (δείτε εδώ τη συνέντευξη) αλλά έπειτα συμπλήρωσε:

«Θα σου πω. Εγώ πιστεύω ότι, όταν κάτι είναι ισχυρό, όταν υπάρχει μία επικοινωνία και μία αγάπη, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, στα δύσκολα φαίνεται. Αυτή είναι η άποψή μου. Η ζωή δεν έχει μόνο χαρές και πανηγύρια, μόνο ωραία πράγματα, έχει και πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες. Θεωρώ ότι, όταν δύο άνθρωποι είναι να είναι μαζί, θα είναι και στα δύσκολα και στα εύκολα. Αυτό έχω να πω».

Δείτε επίσης: «Με είχα παρατήσει αρκετό καιρό...» - ''Σπάει'' τη σιωπή της για το διαζύγιο με το Μπουρδούμη και τη νέα της ζωή