Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Οι εντάσεις μας είναι...»

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης! Οι εντάσεις μας είναι...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, ώστε να συζητήσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή, αλλά και την πορεία της στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Απάντησε, για παράδειγμα, για το όλο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ όσα εξομολογήθηκε), ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, την σχέση τους πίσω από τις κάμερες, αλλά και την απουσία του από την Super Κατερίνα.

Το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ο Ανδρέας μαζί με την εταιρεία παραγωγής αποφάσισαν ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα γιατί παράλληλα ετοιμάζει και ένα ριάλιτι που θα γίνει στο OPEN με παρουσιαστές, έχει και την επιμέλεια, νομίζω συμμετέχει και σαν παρουσία και σαν διευθυντής της ακαδημίας, οπότε δεν του βγαίνουν και οι χρόνοι. Από το να κουράζεται και να μην αποδίδουμε όλοι, είναι καλύτερο να έρχεται δύο φορές την εβδομάδα, γιατί η παρουσία του είναι πολύ σημαντική.

Ο Ανδρέας μου έχει κάνει τεράστιο καλό στην εκπομπή, έχω μάθει πολλά πράγματα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον σέβομαι και τον εκτιμώ. Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Δίπλα του έχω μάθει να τοποθετούμαι και να μιλάω καλύτερα. Οι εντάσεις μας με τον Ανδρέα είναι αληθινές. Εκτιμώ πολύ το γεγονός πως ότι έχει να μου πει, μου το λέει ευθέως εκείνη την ώρα και μετά τελείωσε. Ότι λέει το λέει μπροστά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Με πείραξε, αλλά επειδή είχε πει και κάτι άλλο έμεινα στο άλλο!» - Η σκληρή απάντηση στα σχόλια που δέχεται από τη Μαρία Μπακοδήμου