Εβελίνα Νικόλιζα: «Θα το συζητήσω με τη Ναταλία...» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την αποχώρησή της από το "Καλύτερα Δε Γίνεται"

«Είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που λέω εγώ για εμένα και όχι γι’ αυτά που λένε οι υπόλοιποι για μένα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εβελίνα Νικόλιζα: «Θα το συζητήσω με τη Ναταλία...» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για την αποχώρησή της από το

Η κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε την Εβελίνα Νικόλιζα σε εκδήλωση και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Ρωτήθηκε, φυσικά, για το τηλεοπτικό της μέλλον και την συμμετοχή της στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ απάντησε και για όσα γράφτηκαν σχετικά με την αποχώρησή της από το πάνελ.

Η youtuber και δημοσιογράφος, λοιπόν, απάντησε πως ουσιαστικά δεν έχει κάτι να ανακοινώσει προς το παρόν, καθώς αυτού του είδους οι συζητήσεις είναι πολύ νωρίς για να γίνονται αυτό το διάστημα, ωστόσο τόνισε πως οποιαδήποτε απόφαση είναι να πάρει, θα την συζητήσει αρχικά με τη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης: Εβελίνα Νικόλιζα: «Δε θα μου πείτε εσείς αν θα χαρώ» - Το σχόλιο για το πρόσωπο και τα κιλά της & το δημόσιο ξέσπασμα

Η απάντηση της Εβελίνας Νικόλιζα για το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το "Καλύτερα Δε Γίνεται"

«Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά, είναι ότι είμαι υπεύθυνη γι’ αυτά που λέω εγώ για εμένα και όχι γι’ αυτά που λένε οι υπόλοιποι για μένα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαι στο Καλύτερα δε γίνεται, είμαι πολύ καλά και ό,τι συζήτηση είναι να γίνει, θα γίνει με το κανάλι και προφανώς θα ήταν πάρα πολύ περίεργο να αρχίσω εγώ να σας λέω ότι μου έχει περάσει από το μυαλό. Πρώτα θα γίνει συζήτηση με τη Ναταλία Γερμανού - όποια συζήτηση είναι αυτή - μετά με το κανάλι και μετά με οποιονδήποτε άλλο», είπε αρχικά.

Και για τα δημοσιεύματα σχετικά με τις αλλαγές στην εκπομπή του καναλιού και την φυγή της, επισήμανε: «Αυτά όπως τα ακούσατε εσείς, έτσι τα άκουσα κι εγώ. Δεν έχω κάτι να σας πω. Είναι πολύ νωρίς για όλους μας. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω με σιγουριά. Ό,τι είναι να συζητήσω, θα το συζητήσω με τη Ναταλία».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Πανόπουλος: «Όταν το είπα στη Ναταλία, αντέδρασε πολύ...» - Η αποκάλυψη για τη συνεργασία με τη Γερμανού μετά την ανακοίνωση για τις Ευρωεκλογές