Ελένη Μενεγάκη: «Με αυτά τα δυο ξεχωριστά αγόρια...» - Η ιδιαίτερη ανάρτηση και η αποθέωση για τους άντρες στο πλευρό της

Η σπάνια φωτογραφία με τα συγκεκριμένα πρόσωπα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους συνεργάτες της, το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Απριλίου ωστόσο, έκανε μία εξαίρεση και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου η ίδια πόζαρε στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά και του σεφ της εκπομπής, Γιώργου Παπακώστα.

Οι τρεις τους πόζαραν πριν βγουν στον αέρα και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους ακόλουθούς της, αποθεώνοντας μάλιστα τους δύο άντρες, επισημαίνοντας με λίγες λέξεις στην λεζάντα πως έχει να θυμάται πολλές όμορφες αναμνήσεις μαζί τους.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιώργο Παπακώστα

«Έχω περάσει πολλές όμορφες στιγμές με αυτά τα δυο ξεχωριστά αγόρια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη - Με τσάντα 11.500 ευρώ ποζάρει έξω από το στούντιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η επί 10 χρόνια συνεργάτης της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πραγματικό της πρόσωπο

Εδώ και 10 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αντιστοίχως επιλέγει την Ελένη. Οι δυο αυτές κυρίες της ελληνικής showbiz έχουν χαράξει μια παράλληλη πορεία στον χώρο της τηλεόρασης και η συνεργασία τους φαίνεται πως είναι πλέον δεμένη με ισχυρούς δεσμούς και ίσως θα μπορούσε κάποιος να πει πως έχει εξελιχθεί και σε μια πολύ ζεστή φιλία.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, λοιπόν, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε πως τσουλάνε τα χρόνια στο πλευρό της Ελένης, λέγοντας εννοείται τα καλύτερα.

Δείτε επίσης: «Και τώρα που με ρωτάς μου φαίνεται...» - Η πρώτη απάντηση της Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο της μετά από 9 χρόνια γάμου

«Είναι αλήθεια ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι το καλύτερο αφεντικό αλλά και πάρα πολύ απαιτητική. Είναι παρά πολύ απαιτητική αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα αφεντικό για να σου βγάλει τον καλύτερο σου εαυτό και όλες τις δυνατότητες σου.

Αν δεν είναι δεν θα βγουν οι δυνατότητες σου. Και βέβαια έχω διαφωνήσει με την Ελένη Μενεγάκη, υπάρχει σχέση και συνεργασία; Αυτές είναι οι σωστές σχέσεις και οι δυο κάνουμε πίσω και με πολύ σεβασμό πάντα τα βρίσκουμε.

Είμαστε παρά πολύ ωραία στην εκπομπή, ”στα εξοχάς” που λέει και η Ελένη. Εγώ βλέπω ότι ενέργεια στο πλατό είναι πολύ καλή και δεν έχουμε λόγο να μην είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Ελιάνα είχε αναφερθεί στα ελαττώματα της ξανθιάς παρουσιάστριας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Την τελειομανία την θεωρούμε ελάττωμα; Το να είσαι απαιτητικός δεν μπορούν όλοι να το χαρούν και να το αναγνωρίσουν ως κάτι που φέρνει θετική εξέλιξη. Εμένα στην δουλειά μου αρέσει πάρα πολύ».