Χείμαρρος η Βαγγέλης Περρής κατά της Κατερίνας Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της...»

«Υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος η Βαγγέλης Περρής κατά της Κατερίνας Καινούργιου για Μπάρκα - Τσαγκρίδη: «Η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της...»

Σε δηλώσεις του στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε την συνέντευξη της Κατερίνα Καινούργιου στο Happy Day όπου για πρώτη φορά απάντησε για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά ήταν αιχμηρός.

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για την Κατερίνα Καινούργιου

«Το πρώτο που με ξένισε είναι ότι η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της και στους τηλεθεατές δεν θέλεις να μιλήσει για το θέμα του δεσμού μίας άλλης παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της... και μετά μίλησε για αυτό. Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο αλλά έχω συνηθίσει από αυτά. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Είναι εύκολο να λες ότι κάποιος δημιουργεί καταστάσεις, οι οποίες είναι ανήθικες», σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ωστόσο ρωτήθηκε και σχολίασε το πρόωρο κόψιμο της εκπομπής Mega Καλημέρα, λέγοντας: «Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί κυκλοφορούσαν φήμες που δεν ήθελα να δώσω βάση. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όταν μία εκπομπή βγαίνει απρόσμενα από το πρόγραμμα ενός σταθμού, μεταφέρει το βάρος των υπευθύνων στις πλάτες αυτών που δεν έχουν φταίξει. Όταν μία εκπομπή δεν πάει καλά, υπάρχουν ευθύνες που διαχέονται. Το ότι η Ελεονώρα δεν δέχθηκε να μειώσει κι άλλο τη διάρκεια της εκπομπής της είναι θέμα αξιοπρέπειας, καλά έκαναν και ακολούθησαν τη στάση τους».

«Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί, πάει να πει ότι...»

«Η ουσία είναι άλλη. Ότι άλλα λέμε τη μία και άλλα λέμε την άλλη. Είπε η κυρία Καινούργιου ότι "το καταλαβαίνω, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου", αλλά στην πραγματικότητα την ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί έχει κάνει χαρακτηρισμούς. Είπε "δεν κατακρίνω’ ενώ είπε ότι είναι ‘ανήθικο" και είπε ότι "από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν τοποθετήθηκα". Ελπίζω να εξακολουθεί να ισχύει ο σεβασμός στον εαυτό της και στους τηλεθεατές τώρα που τοποθετήθηκε», ανέφερε χθες στο Πρωινό ο Βαγγέλης Περρής και συνέχισε για όσα δήλωσε η ίδια για την στάση του Νίκου Κοκλώνη στην περίπτωση αυτή (δείτε εδώ πώς είχε αντιδράσει):

«Τα στοιχεία που έχουμε υπόψιν μας έχουν δοθεί από την κυρία Καινούργιου και τα υπόλοιπα μπορεί να μη συμβαδίζουν με ό,τι συνέβη πραγματικά. Το ότι ο κύριος Κοκλώνης δεν αναλαμβάνει να την υπερασπιστεί ενώ είναι κολλητοί και το ξέρουμε, πάει να πει ότι κάτι άλλο συμβαίνει ή ότι δεν συμβαίνει. Το βασικό για εμένα είναι η χρήση της λέξης "ανήθικος". Για μένα η κάθε λέξη έχει ένα βάρος. Όταν λες για κάποια κατάσταση ότι είναι ανήθικη, δε μπορεί το μέτρο σου να είναι η μάνα σου», με τους υπόλοιπους στο πάνελ να διαφωνούν.

«Ανατρέξτε στη google και βάλτε "Κατερίνα Καινούργιου" και "ανήθικος", θα σου βγάλει ότι έχει πει ανήθικη τη Μπακοδήμου… Οι λέξεις έχουν βαρύτητα και δεν μπορούν να τις χρησιμοποιούμε για τηλεοπτικές κοντρίτσες ή έστω ερωτικές κοντρίτσες. Ό,τι λέμε πρέπει να το περνάμε από μία διαδικασία που εδώ και αιώνες την κάνουμε… Δε μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε: Κωνσταντάρας, Μαγγίρα, Κορομηλά, Μαλέσκου, Δούνια, Φαίη Σκορδά, Μπακοδήμου, Μπάρκα, Μουτίδου, εγώ… Όλοι αυτοί είναι σε ένα πανέρι που παίρνουμε χαρακτηρισμούς και τους ανακατεύουμε και ό,τι μας κάτσει. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Εμένα πάντως δεν μου προκύπτει ότι είναι φίλες η Δανάη Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου», κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε επίσης πώς σχολίασε το όλο θέμα και ο Γιώργος Λιάγκας: «Το πιο βαρύ ήταν αυτό που είπε για την Βίκυ Σταυροπούλου»