Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν θέλω να χάσει το σπίτι του άλλος άνθρωπος, να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση»

«Η Ευρωβουλή ίσως να είναι μεγαλύτερο Survivor...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν θέλω να χάσει το σπίτι του άλλος άνθρωπος, να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση»

Συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για το πατρικό του σπίτι, που πριν από λίγους μήνες βγήκε σε πλειστηριασμό, και ήταν τελικά ο λόγος που αποφάσισε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα και βραβευτήκαμε στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Το επάγγελμα του ηθοποιού δεν είναι αυτό που με έζησε, το έκανα γιατί είχα πάθος. Στην Ελλάδα τις περισσότερες φορές μου προτείνουν να κάνω τον ωραίο και τον σωματοφύλακα. Πρέπει κάποια στιγμή να νοικοκυρευτώ, αλλά έχω μεγάλες ανασφάλειες σχετικά με τον τρόπο που προχωράει ο κόσμος και η Ελλάδα, λέω “Σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου”. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Δείτε επίσης: Νάσος Παπαργυρόπουλος κατά Τάσου Τεργιάκη: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριέ μου» - Ξέσπασε μετά τη συνέντευξη στο Πρωινό

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για το «Survivor» της Ευρωβουλής

Στη συνέχεια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στο Survivor, αλλά και στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά: «Το Survivor με βοήθησε ως χαρακτήρα, γιατί έμαθα πράγματα για τον εαυτό μου και με απελευθέρωσε ώστε να μπορώ να λέω τη γνώμη μου άφοβα. Πραγματικά απηύδησα με διάφορα πράγματα που βλέπω στην Ελλάδα, γι’ αυτό είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Χάσαμε το σπίτι που μεγάλωσα, έχασε το σπίτι του ο πατέρας μου, που είναι 80 χρονών και θα μπορούσε να είναι παππούς κάποιου. Δεν θέλω κανένας άλλος άνθρωπος να πάθει αυτά που πάθαμε εμείς. Το χάσαμε, τελείωσε, θα κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ωστόσο δεν θέλω να χάσει το σπίτι του και άλλος άνθρωπος, να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση».

Όσον αφορά τον τρόπο που μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δήλωσε: «Έστειλα email στον Στέφανο Κασσελάκη, δεν γνώριζα κάποιον άνθρωπο από το κόμμα ή από τη Βουλή. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να εκλεγώ, αλλά να δώσω ένα στίγμα. Η Ευρωβουλή ίσως να είναι μεγαλύτερο Survivor, γιατί εκεί υπάρχουν άνθρωποι που τους έχουν μεγαλώσει οι οικογένειές τους για να γίνουν πολιτικοί και αυτοί είναι επικίνδυνοι. Μπορεί να έχουν γνώσεις, αλλά να σε καθοδηγήσουν λάθος επίτηδες με ψέματα».